5/5 - (4 امتیاز)

سرور HPC

محاسبات با کارایی بالا (HPC) عمل استفاده از پردازش موازی داده برای بهبود عملکرد محاسباتی و انجام محاسبات پیچیده است. HPC با تجمیع توان محاسباتی به این اهداف دست می یابد، بنابراین حتی برنامه های کاربردی پیشرفته نیز می توانند مطابق با نیازها و انتظارات کاربر، کارآمد، قابل اعتماد و سریع اجرا شوند. بنابراین قدرت بسیار بالاتر و عملکرد بهتری نسبت به رایانه‌ها، ایستگاه‌های کاری و سرورهای سنتی ارائه می‌کند.

نیاز به محاسبات با کارایی بالا (HPC)

در دنیای مدرن، اکتشافات و اختراعات پیشگامانه تنها با فناوری، داده ها و محاسبات پیشرفته امکان پذیر است. همانطور که فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی (AI)، یادگیری ماشین (ML) و IoT در حال تکامل هستند، به حجم عظیمی از داده نیاز دارند. آنها همچنین به محاسبات با کارایی بالا نیاز دارند زیرا سیستم های HPC می توانند چهار میلیارد محاسبه در ثانیه انجام دهند، در مقایسه با لپ تاپ ها یا دسکتاپ های معمولی که می توانند حداکثر 3 میلیارد محاسبه در ثانیه (با پردازنده 3 گیگاهرتز) انجام دهند.

HPC به طور خاص به دلایل زیر مورد نیاز است:

راه را برای نوآوری های جدید در علم، فناوری، تجارت و دانشگاه هموار می کند.

سرعت پردازش را بهبود می بخشد، که می تواند برای بسیاری از انواع عملیات محاسباتی، برنامه ها و بارهای کاری حیاتی باشد.

این کمک می کند تا پایه و اساس یک زیرساخت فناوری اطلاعات قابل اعتماد و سریع ایجاد شود که می تواند حجم عظیمی از داده ها را برای برنامه های مختلف ذخیره، پردازش و تجزیه و تحلیل کند.

مزایای HPC

HPC به غلبه بر موانع محاسباتی متعددی که رایانه‌های شخصی و پردازنده‌های معمولی معمولاً با آن‌ها مواجه هستند، کمک می‌کند. مزایای HPC بسیار زیاد است و شامل موارد زیر می شود.

سرعت های بالا

HPC عمدتاً در مورد پردازش سریع رعد و برق است، به این معنی که سیستم های HPC می توانند مقادیر زیادی از محاسبات را خیلی سریع انجام دهند. در مقایسه، پردازنده‌های معمولی و سیستم‌های محاسباتی برای انجام این محاسبات بیشتر طول می‌کشند – روزها، هفته‌ها یا حتی ماه‌ها.

سیستم‌های HPC معمولاً از جدیدترین پردازنده‌ها و پردازنده‌های گرافیکی و همچنین پارچه‌های شبکه با تأخیر کم و دستگاه‌های ذخیره‌سازی بلوک برای بهبود سرعت پردازش و عملکرد محاسباتی استفاده می‌کنند.

هزینه کمتر

از آنجایی که یک سیستم HPC می‌تواند سریع‌تر پردازش شود، برنامه‌ها می‌توانند سریع‌تر اجرا شوند و به سرعت پاسخ دهند و در زمان یا هزینه صرفه‌جویی کنند. علاوه بر این، بسیاری از این سیستم‌ها در حالت‌های «پرداخت به‌موقع» در دسترس هستند و می‌توانند در صورت نیاز، افزایش یا کاهش پیدا کنند و مقرون به صرفه بودن آن‌ها را بیشتر بهبود ببخشند.

کاهش نیاز به آزمایش فیزیکی

بسیاری از برنامه های امروزی قبل از اینکه برای استفاده عمومی یا تجاری منتشر شوند، نیاز به آزمایش فیزیکی زیادی دارند. وسایل نقلیه خودران یک نمونه است. محققان برنامه، توسعه‌دهندگان و آزمایش‌کنندگان می‌توانند شبیه‌سازی‌های قدرتمندی را با استفاده از سیستم‌های HPC ایجاد کنند، بنابراین نیاز به آزمایش‌های فیزیکی پرهزینه یا مکرر را به حداقل می‌رسانند یا حتی از بین می‌برند.

← مرکز محاسبات سریع شبیه‌سازان امیرکبیر  →

اینجا کلیک کنید!

تعاملات بین اجزا

مهم است که این اجزای مختلف با سرعت یا سطوح عملکردی مشابه کار کنند. اگر آنها نتوانند با یکدیگر همگام شوند، HPC نمی تواند اتفاق بیفتد و کل سیستم از کار می افتد. به عنوان مثال، سرورها باید داده ها را به طور موثر از اجزای ذخیره سازی دریافت و پردازش کنند، در حالی که این اجزا باید بتوانند به سرعت داده ها را به سرورها برای پشتیبانی از HPC تغذیه کنند. به طور مشابه، اجزای شبکه باید از انتقال یکپارچه داده با سرعت بالا بین اجزای دیگر پشتیبانی کنند.

سیستم های HPC می توانند انواع مختلفی از بارهای کاری را اجرا کنند. دو نوع محبوب، بار کاری موازی و محکم هستند.

در بارهای کاری موازی، مسائل محاسباتی به وظایف کوچک و مستقلی تقسیم می شوند که می توانند به صورت موازی با سرعت بسیار بالا اجرا شوند. اغلب، این حجم های کاری با یکدیگر ارتباط برقرار نمی کنند. نمونه‌هایی از این حجم کاری شامل شبیه‌سازی ریسک، شبیه‌سازی لجستیک، جستجوی متنی و مدل‌سازی مولکولی است.

هنگامی که بارهای کاری به وظایف کوچکتر تقسیم می شوند و به طور مداوم با یکدیگر در حین انجام پردازش خود ارتباط برقرار می کنند، گفته می شود که آنها به شدت مرتبط هستند. این معمولاً با بارهای کاری در گره های مختلف در یک خوشه اتفاق می افتد. برخی از نمونه‌های متداول بارهای کاری بهم پیوسته عبارتند از: شبیه‌سازی برخورد خودرو، شبیه‌سازی مکانی، مدل‌سازی پیش‌بینی آب و هوا و مدیریت ترافیک.

هر دو نوع بار کاری به سرعت پردازش بالا و خروجی دقیق نیاز دارند که برای آن HPC مورد نیاز است.

محاسبات با عملکرد بالا، بهبود HPC

نکاتی برای افزایش سرعت HPC، پس از نصب

کاربردهای HPC

HPC در بسیاری از سناریوهای واقعی برای حل مشکلات پیچیده در علم، تجارت و مهندسی استفاده می شود. برخی از موسسات دانشگاهی نیز از سیستم های HPC استفاده می کنند. برخی از سازمان های دولتی، به ویژه ارتش، برای کاربردهای پیچیده به HPC متکی هستند. همانطور که تقاضا برای قدرت و سرعت پردازش برای برنامه های کاربردی دنیای واقعی افزایش می یابد، HPC احتمالاً به مشاغل در هر اندازه، به ویژه برای پردازش تراکنش ها و انبارهای داده علاقه مند خواهد شد.

سیستم های HPC در بسیاری از صنایع دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرند، از جمله موارد زیر:

ساخت. برای طراحی، ساخت و آزمایش محصولات جدید با استفاده از شبیه سازی.

مراقبت های بهداشتی. تحقیق و توسعه واکسن‌ها، داروها و درمان‌های جدید برای بیماری‌ها؛ بهبود تکنیک های غربالگری؛ و برای تشخیص دقیق تر بیمار.

رسانه و سرگرمی. برای ایجاد انیمیشن‌ها و جلوه‌های ویژه، رمزگذاری فایل‌های رسانه‌ای، پشتیبانی از ویدئوهای پرسرعت و پخش رویدادهای زنده و ایجاد سرگرمی همهجانبه با استفاده از واقعیت افزوده هوافضا. برای آموزش پرسنل و ایجاد شبیه سازی های حیاتی برای آزمایش هواپیما.

نفت و گاز. برای آزمایش مدل‌های مخزن، مکان‌یابی منابع نفت و گاز، انجام تحلیل‌های فضایی و انجام جریان سیال و شبیه‌سازی‌های پردازش لرزه‌ای.

خودرو. برای شبیه سازی تست های تصادف در صنعت خودرو که هزینه کمتری نسبت به تست های فیزیکی دارند.

خدمات مالی. برای خودکار کردن معاملات، تقلب کارت اعتباری را شناسایی کنید و روند سهام را در زمان واقعی دنبال کنید.

هواشناسی. برای پیش بینی و ردیابی طوفان ها و دیگر الگوهای آب و هوایی غیر معمول.

ابرکامپیوتر یکی از شناخته شده ترین نمونه های HPC است که در آن یک کامپیوتر بزرگ از تعداد زیادی کامپیوتر و پردازنده تشکیل شده است که با هم کار می کنند تا به پردازش موازی و عملکرد بالا دست یابند.

چالش های موجود در استقرار HPC

اگرچه HPC در دهه‌های اخیر پیشرفت زیادی کرده است، اما برخی از موانع همچنان مانع پذیرش گسترده HPC می‌شوند:

سرمایه راه اندازی ایجاد محیط برای HPC مستلزم سرمایه گذاری های قابل توجهی است که معمولاً شرکت های کوچک توانایی پرداخت آن را ندارند.

هزینه های جاری مدیریت مداوم و سایر هزینه های عملیاتی می تواند مانع بزرگی باشد.

زیرساخت های قدیمی در محل. با افزایش سن تجهیزات در محل، می تواند عملکرد HPC را کاهش دهد.

نیاز به ارتقاء مکرر سیستم های HPC باید به طور مداوم ارتقا داده شوند تا سطح عملکرد خود را حفظ کنند. به تعویق انداختن این به‌روزرسانی‌ها می‌تواند بر کارایی و طولانی‌تر شدن زمان پردازش تأثیر بگذارد.

بسیاری از این موانع به دلیل استقرار سیستم های HPC در محل وجود دارد. فن‌آوری‌های ابری که به‌طور خاص برای بارهای کاری HPC طراحی شده‌اند – و ظرفیت گسترده و گزینه «پرداخت در حین رفتن» را ارائه می‌دهند – می‌تواند راه‌حلی امکان‌پذیر برای این چالش‌ها باشد.

راهنمای جامع HPC را در مرکز داده ببینید، چگونه خدمات HPC قدرت محاسباتی را به سازمان‌های بیشتری می‌آورد و راه‌هایی برای به حداکثر رساندن عملکرد برنامه‌های HPC. همچنین، نحوه پیاده‌سازی پردازنده‌های گرافیکی برای محاسبات با کارایی بالا را بررسی کنید و در مورد محاسبات با عملکرد بالا به عنوان یک سرویس بیاموزید.

مطالب مرتبط:

سرور hpc [ارزان]✔️ شبیه سازان امیرکبیر✔️

با توجه ‌به تمامی مزایایی که استفاده از ابر رایانه‌ها برای شما ایجاد می‌کند، باید بدانید که تهیه یک ابر رایانه برای شرکت یا سازمان خودتان، امری ساده نیست. خرید یک ابر رایانه مانند خرید یک رایانه معمولی نبوده و هزینه‌ها و سختی‌های خاص خودش را دارد. از سوی دیگر نگهداری و تعمیر ابر رایانه‌ها نیازمند دانش تخصصی و پرداخت هزینه‌های سنگینی است. مشکلاتی که باعث می‌شود بسیاری از افراد از خیر استفاده از ابر رایانه‌ها بگذرند.

اما صبر کنید، همیشه راهی هست! در این میان شرکت‌های زیادی هستند که برای پیشبرد اهداف سایر سازمان‌ها، دست به کرایه ابر رایانه می‌زنند. بدین صورت شما به‌جای اینکه برای انجام پژوهش‌ها و پردازش اطلاعات خودتان بخواهید یک ابر رایانه بخرید، می‌توانید با هزینه‌های بسیار کمتری دست به اجاره ابر رایانه بزنید. شرکت شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکت‌هایی است که به کمک آن می‌توانید یک ابر رایانه کرایه کنید!

شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از پیشروترین شرکت‌های خدمات شبیه‌سازی بوده که ابر رایانه‌های خود را با قیمت‌های بسیار کمتری نسبت به سایر رقبا در اختیار سازمان‌ها، افراد و نهادهای مختلف قرار می‌دهد. برای کرایه یک ابر رایانه کافی است تا با مشاورین شبیه‌سازان امیرکبیر تماس بگیرید تا به‌صورت کامل شما را در این امر راهنمایی کنند.( gpu جی پی یو)

جدول زمانی ابررایانه‌ها ساخته شده در جهان

این‌جا جدولی از سریع‌ترین ابررایانه‌های رکورددار همه منظورهٔ موجود در دنیا با سال کسب رکوردشان را می‌بینید. منبع عناوینی که سال ثبتشان قبل از سال ۱۹۹۳ است مختلف است اما برای عناوین بعد از سال ۱۹۹۳ از فهرست پانصد کامپیوتر برتر دنیا استفاده کرده‌ایم.

YearSupercomputerPeak speedLocation
۱۹۴۲Atanasoff–Berry Computer (ABC)۳۰ OPSدانشگاه ایالتی آیووا، Ames, Iowa، USA
TRE Heath Robinson۲۰۰ OPSBletchley Park
۱۹۴۴Flowers Colossus۵ kOPSPost Office Research StationDollis HillUK
۱۹۴۶UPenn انیاک
(before 1948+ modifications)
۱۰۰ kOPSآبردین پروو گراوند، مریلند، مریلند، USA
۱۹۵۴IBM NORC۶۷ kOPSU.S. Naval Proving GroundDahlgren، ویرجینیا، USA
۱۹۵۶MIT TX-۰۸۳ kOPSMassachusetts Inst. of TechnologyLexington، ماساچوست، USA
۱۹۵۸IBM AN/FSQ-۷۴۰۰ kOPS۲۵ U.S. Air Force sites across the continental USA and 1 site in کانادا (۵۲ computers)
۱۹۶۰UNIVAC LARC۲۵۰ kFLOPSآزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۶۱IBM 7030 “Stretch”۱٫۲ MFLOPSآزمایشگاه ملی لاس آلاموس، نیومکزیکو، USA
۱۹۶۴CDC ۶۶۰۰۳ MFLOPSآزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۶۹CDC ۷۶۰۰۳۶ MFLOPS
۱۹۷۴CDC STAR-۱۰۰۱۰۰ MFLOPS
۱۹۷۵Burroughs ILLIAC IV۱۵۰ MFLOPSمرکز پژوهشی ایمز ناسا، کالیفرنیا، USA
۱۹۷۶Cray-۱۲۵۰ MFLOPSآزمایشگاه ملی لاس آلاموس، نیومکزیکو، USA (80+ sold worldwide)
۱۹۸۱CDC Cyber ۲۰۵۴۰۰ MFLOPS(numerous sites worldwide)
۱۹۸۳Cray X-MP۹۴۱ MFLOPSآزمایشگاه ملی لاس آلاموسآزمایشگاه ملی لارنس لیورمورBattelleبوئینگ
۱۹۸۴M-۱۳۲٫۴ GFLOPSScientific Research Institute of Computer Complexes، مسکو، USSR
۱۹۸۵Cray-۲۳٫۹ GFLOPSآزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۸۹ETA۱۰-G/۸۱۰٫۳ GFLOPSدانشگاه ایالتی فلوریدا، فلوریدا، USA
۱۹۹۰NEC SX-۳/۴۴R۲۳٫۲ GFLOPSNEC Fuchu Plant, Fuchu، ژاپن
۱۹۹۳Thinking Machines CM-۵/۱۰۲۴۶۵٫۵ GFLOPSآزمایشگاه ملی لاس آلاموسآژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا
فوجیتسو Numerical Wind Tunnel۱۲۴٫۵۰ GFLOPSNational Aerospace Laboratory، توکیو، ژاپن
اینتل Paragon XP/S ۱۴۰۱۴۳٫۴۰ GFLOPSآزمایشگاه ملی سندیا، نیومکزیکو، USA
۱۹۹۴فوجیتسو Numerical Wind Tunnel۱۷۰٫۴۰ GFLOPSNational Aerospace Laboratory، توکیو، ژاپن
۱۹۹۶Hitachi SR۲۲۰۱/۱۰۲۴۲۲۰٫۴ GFLOPSدانشگاه توکیو، ژاپن
Hitachi/تسوکوبا، ایباراکی CP-PACS/۲۰۴۸۳۶۸٫۲ GFLOPSCenter for Computational Physics، دانشگاه تسوکوبا، تسوکوبا، ایباراکی، ژاپن
۱۹۹۷اینتل ASCI Red/۹۱۵۲۱٫۳۳۸ TFLOPSآزمایشگاه ملی سندیا، نیومکزیکو، USA
۱۹۹۹اینتل ASCI Red/۹۶۳۲۲٫۳۷۹۶ TFLOPS
۲۰۰۰IBM ASCI White۷٫۲۲۶ TFLOPSآزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۲۰۰۲NEC Earth Simulator۳۵٫۸۶ TFLOPSEarth Simulator Center، یوکوهاما-shi، ژاپن
۲۰۰۴IBM Blue Gene/L۷۰٫۷۲ TFLOPSU.S. Department of Energy/IBM، USA
۲۰۰۵۱۳۶٫۸ TFLOPSU.S. Department of Energy/U.S. National Nuclear Security Administration،
آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۲۸۰٫۶ TFLOPS
۲۰۰۷

شبیه‌سازان امیرکبیر مفتخر است که با نازل‌ترین قیمت‌ها، انواع خدمات تخصصی شبیه‌سازی و پردازشی را در اختیار مشتریانش قرار می‌دهد. از سوی دیگر سرعت بسیار بالای سیستم‌های این شرکت، اجاره انواع مختلف سیستم‌های رایانه‌ای و ابر رایانه‌ای، سیستم‌های رایانش ابری، سرورهای محاسباتی و پردازش مجازی و… تنها بخشی از خدمات این شرکت است.

همچنین شما می‌توانید از خدمات پس از فروش شبیه‌سازان امیرکبیر استفاده کنید و در صورت بروز هرگونه مشکل و یا ایجاد هر نمونه سوالی، می‌توانید با پشتیبانی این شرکت در ارتباط باشید.

نتیجه‌گیری

قدرت و سرعت ابر رایانه‌های به ‌قدری بالا بوده که انجام محاسبات و پردازش اطلاعاتی که امکان انجام آن با سیستم‌های معمولی وجود ندارد را در کسری از ثانیه انجام خواهد داد. از این‌رو شرکت‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی که نیازمند انجام چنین پردازش‌هایی هستند، به استفاده و اجاره ابر رایانه روی می‌آورند. شرکت شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکت‌ها در زمینه کرایه انواع ابر رایانه‌ها بوده که آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان است.

 

لیست ابر رایانه ها جهان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه فردوسی مشهد 

مرکز ابررایانه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شریف 

مرکز ابر رایانه دانشگاه حکیم سبزواری 

مرکز ابر رایانه دانشگاه اراک 

مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه کاشان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه قم 

مرکز ابر رایانه دانشگاه صنعتی شاهرود 

مرکز ابررایانه دانشگاه صنعتی اصفهان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شیراز 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شهید چمران اهواز 

مرکز ابررایانه دانشگاه سمنان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه بین المللی امام خمینی 

مرکز ابر رایانه دانشگاه ارومیه 

مرکز ابر رایانه دانشگاه علم و صنعت 

مرکز ابر رایانه دانشگاه تهران 

درباره مرکز داده چه می‌دانید 

کامپیوتر مجازی چیست

hpc چیست 

پردازش ابری 

رایانش ابری 

مزایا و معایب پردازش موازی 

سرور محاسباتی چیست 

سیستم های موازی – هوش شبیه سازی 

پردازش موازی

مزایای برتر رایانش ابری 

قدرتمندترین ابر رایانه های جهان 

پردازش موازی 

محاسبات موازی 

سرور محاسباتی چیست

لیست ابر رایانه های ایران

فناوری ابر رایانه چیست 

سرعت پردازنده چگونه محاسبه می شود 

سرعت پردازنده چیست و چرا اهمیت دارد 

سیستم موازی چیست 

hpc چیست 

انواع ابر کامپیوترها 

نکاتی برای خرید سرور محاسباتی

قیمت خرید ابر کامپیوتر 

ابر رایانه چیست

اجاره سوپر کامپیوتر 

اجاره کامپیوتر قوی 

اجاره سیستم پردازش موازی 

اجاره یک ابر کامپیوتر

رایانش سریع چیست؟

چه-کامپیوتری برای پایتون مناسب است

پردازش موازی در پایتون python 

مزایا و معایب پردازش موازی

پردازش سریع

انواع ابر رایانه ها

کاربرد پردازش موازی 

خرید ابر رایانه

قیمت یک ابر رایانه

اجاره سرور HPC 

پردازش سریع 

کلاستر 

سوپرکامپیوتر

پردازش فوق سریع 

سرور پردازش موازی چیست 

آزمایشگاه پردازش موازی

اجاره کامپیوتر- ارزان 

رایانش ابری

پردازش فوق سریع 

ابر رایانه 

درباره اجاره سرور محسباتی چه باید بدانیم؟

تعرفه رایانش ابری

آزمایشگاه محاسباتی

سیستم مورد نیاز شبیه سازی

پردازش موازی ارزان

حداقل سیستم مورد نیاز برای گوسین 

سیستم مورد نیاز برای لمپس lamps 

پردازش موازی در متلب 

حداقل سیستم مورد نیاز برای شبیه سازی FEM 

حداقل سیستم مورد نیاز برای comsol کامسول

سیستم مورد نیاز برای انسیس ansys

پردازش موازی در متلب 

کامپیوتر قوی برای نرم افزار اباکوس abaqus ✔️

پردازش موازی و پایگاه های داده موازی 

خرید کامپیوتر قوی 

محاسبات موازی 

سیستم پردازش سنگین و تأخیر کم در شبکه‌های حسگر بی‌سیم 

اجاره سرور محاسباتی 

اجاره سیستم کامپیوتری 

اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی

اجاره کامپیوتر در تهران 

کلاستر کامپیوتری 

آشنایی با کامپیوتر محاسباتی قوی 

کامپیوتر محاسباتی قدرتمند 

روش آسان‌سازی پردازش داده با استفاده از عملیات محاسبات سنگین 

تدوینی به‌صرفه‌تر با اجاره کامپیوتر تدوین 

بررسی تأثیر رم در سرعت رندر 

 معرفی 6 کارت گرافیک برتر برای رندر 

تعرفه اجاره سیستم‌های تخصصی مهندسی و پردازش سریع GPU 

همه چیز در مورد سیستم ‌های پردازش گرافیکی و اجاره آنها 

مر کز محاسبات شبیه سازان امیرکبیر

نحوه درخواست اجاره کامپیوتر محاسباتی

شماره تماس:✔️ 09021145350  ✔️ 02188769296

آدرس: تهران خیابان ولیعصر(ع)،دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه منفی یک،  مرکز نوآوری، گروه شبیه‌سازان امیرکبیر

لیست اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی