5/5 - (6 امتیاز)

مزایای برتر رایانش ابری

رایانش ابری یک تغییر بزرگ از شیوه سنتی تفکر کسب و کارها در مورد منابع IT است. در اینجا هفت دلیل متداول روی آوردن سازمان ها به خدمات رایانش ابری آورده شده است:

← اجاره ابر رایانه   →

اینجا کلیک کنید

پردازش فوق سریع –شبیه سازی– پردازش محاسبات سریع – gpu جی پی یو – سوپر کامپیوتر – کامپیوتر قوی – اجاره کارت گرافیک – پردازش موازی – جهت انجام پروژه نرم افزارهای شبیه سازی – شبیه سازی – مرکز محاسبات رایانش ابری امیرکبیر – انواع پردازش مجازی – سامانه پردازش سریع – سوپر کامپیوتر برای شبیه سازی در نرم افزار اباکوس – کامپیوتر محاسباتی قوی – hpc محاسبات سنگین – سیستم‌های تخصصی مهندسی و پردازش سریع GPU – اجاره کامپیوتر – سرور محاسباتی – پردازش فوق سریع – کلاستر – پردازش موازی در شبیه سازی متلب matlab اباکوس abaqus انسیس فلوئنت ansys fluent متریال استادیو material studio سی اس تی cst-ارائه دهنده ارزانترین خدمات مرکز پردازش موازی – ابر رایانه – سرور محاسباتی – رایانش ابری – اجاره کامپیوتر – پردازش فوق سریع – اجاره ابر رایانه – اجاره ابر کامپیوتر – اجاره سیستم کامپیوتر – سیستم رندر – سیستم تدوین- کارت گرافیک رندرینگ gpu – سرور رندر- اجاره کلاستر– اجاره سرور محاسباتی – سرور پردازش موازی – اجاره کامپیوتر سرور- پردازش سریع – اجاره کامپیوتر قوی – کرایه کامپیوتر سرور – پردازش موازی

هزینه

رایانش ابری هزینه سرمایه خرید سخت‌افزار و نرم‌افزار و راه‌اندازی و راه‌اندازی مراکز داده در محل را حذف می‌کند – رک‌های سرورها، برق شبانه‌روزی برای برق و خنک‌کننده، و کارشناسان فناوری اطلاعات برای مدیریت زیرساخت. سریع جمع میشه

سرعت

اکثر خدمات رایانش ابری به صورت خودسرویس و بر اساس تقاضا ارائه می‌شوند، بنابراین حتی مقادیر زیادی از منابع محاسباتی را می‌توان در عرض چند دقیقه تهیه کرد، معمولاً تنها با چند کلیک ماوس، به کسب‌وکارها انعطاف‌پذیری زیادی می‌دهد و فشار برنامه‌ریزی ظرفیت را کاهش می‌دهد.

مقیاس جهانی

مزایای خدمات رایانش ابری شامل توانایی مقیاس پذیری الاستیک است. در کلام ابری، این به معنای ارائه مقدار مناسبی از منابع IT – به عنوان مثال، کم و بیش قدرت محاسباتی، فضای ذخیره‌سازی، پهنای باند – درست در زمانی که نیاز است و از موقعیت جغرافیایی مناسب است.

بهره وری

دیتاسنترهای موجود در محل معمولاً به «تجمع و انباشته کردن» زیادی نیاز دارند – راه اندازی سخت افزار، وصله نرم افزاری و سایر کارهای وقت گیر مدیریت فناوری اطلاعات. رایانش ابری نیاز به بسیاری از این وظایف را برطرف می‌کند، بنابراین تیم‌های فناوری اطلاعات می‌توانند برای دستیابی به اهداف تجاری مهم‌تر وقت بگذارند.

کارایی

بزرگترین سرویس‌های رایانش ابری بر روی شبکه‌ای از مراکز داده امن در سراسر جهان اجرا می‌شوند که مرتباً به آخرین نسل سخت‌افزار محاسباتی سریع و کارآمد ارتقا می‌یابند. این چندین مزیت را نسبت به یک مرکز داده شرکتی ارائه می دهد، از جمله کاهش تاخیر شبکه برای برنامه ها و صرفه جویی در مقیاس بیشتر.

قابلیت اطمینان

رایانش ابری، پشتیبان‌گیری از داده‌ها، بازیابی فاجعه، و تداوم کسب‌وکار را آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر می‌کند، زیرا داده‌ها را می‌توان در چندین سایت اضافی در شبکه ارائه‌دهنده ابر منعکس کرد.

امنیت

بسیاری از ارائه‌دهندگان ابر مجموعه گسترده‌ای از خط‌مشی‌ها، فناوری‌ها و کنترل‌ها را ارائه می‌کنند که به طور کلی وضعیت امنیتی شما را تقویت می‌کند و به محافظت از داده‌ها، برنامه‌ها و زیرساخت شما در برابر تهدیدات احتمالی کمک می‌کند.

انواع رایانش ابری

همه ابرها یکسان نیستند و یک نوع محاسبات ابری برای همه مناسب نیست. چندین مدل، نوع و خدمات مختلف برای کمک به ارائه راه حل مناسب برای نیازهای شما تکامل یافته اند.

ابتدا، باید نوع استقرار ابر یا معماری رایانش ابری را که خدمات ابری شما بر روی آن پیاده‌سازی می‌شوند، تعیین کنید. سه راه مختلف برای استقرار خدمات ابری وجود دارد: در ابر عمومی، ابر خصوصی یا ابر ترکیبی. درباره ابرهای عمومی، خصوصی و ترکیبی بیشتر بیاموزید .

ابر عمومی

ابرهای عمومی متعلق به  ارائه دهندگان خدمات ابری شخص ثالث هستند که منابع محاسباتی خود را مانند سرورها و ذخیره سازی را از طریق اینترنت ارائه می دهند. Microsoft Azure نمونه ای از ابر عمومی است. با یک ابر عمومی، تمام سخت‌افزار، نرم‌افزار و سایر زیرساخت‌های پشتیبانی تحت مالکیت و مدیریت ارائه‌دهنده ابر است. شما به این خدمات دسترسی دارید و حساب خود را با استفاده از یک مرورگر وب مدیریت می کنید. درباره ابر عمومی بیشتر بیاموزید .

ابر خصوصی

ابر خصوصی به منابع رایانش ابری اطلاق می شود که منحصراً توسط یک کسب و کار یا سازمان استفاده می شود. یک ابر خصوصی را می توان به صورت فیزیکی در مرکز داده در محل شرکت قرار داد. برخی از شرکت ها همچنین به ارائه دهندگان خدمات شخص ثالث برای میزبانی ابر خصوصی خود پرداخت می کنند. ابر خصوصی ابری است که در آن خدمات و زیرساخت ها در یک شبکه خصوصی نگهداری می شوند. درباره ابر خصوصی بیشتر بیاموزید .

ابر هیبریدی

ابرهای ترکیبی، ابرهای عمومی و خصوصی را ترکیب می‌کنند که توسط فناوری به هم متصل شده‌اند که اجازه می‌دهد داده‌ها و برنامه‌ها بین آنها به اشتراک گذاشته شود. با اجازه دادن به داده‌ها و برنامه‌ها برای جابه‌جایی بین ابرهای خصوصی و عمومی، یک ابر ترکیبی به کسب‌وکار شما انعطاف‌پذیری بیشتر، گزینه‌های استقرار بیشتری می‌دهد و به بهینه‌سازی زیرساخت‌ها، امنیت و انطباق موجود شما کمک می‌کند. درباره ابر هیبریدی بیشتر بدانید .

انواع خدمات ابری: IaaS، PaaS، بدون سرور و SaaS

اکثر خدمات رایانش ابری به چهار دسته کلی تقسیم می شوند: زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS)، پلت فرم به عنوان سرویس (PaaS)، بدون سرور و نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS). اینها گاهی اوقات “پشته” رایانش ابری نامیده می شوند زیرا روی یکدیگر ساخته می شوند. دانستن اینکه آنها چیستند و چگونه متفاوت هستند، دستیابی به اهداف تجاری خود را آسان تر می کند.

زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS)

ابتدایی ترین دسته خدمات رایانش ابری. با IaaS، زیرساخت‌های فناوری اطلاعات – سرورها و ماشین‌های مجازی (VMs)، فضای ذخیره‌سازی، شبکه‌ها، سیستم‌های عامل – را از یک ارائه‌دهنده ابر به صورت پرداختی اجاره می‌کنید.

درباره IaaS بیشتر بدانید

پلت فرم به عنوان یک سرویس (PaaS)

پلتفرم به عنوان یک سرویس به خدمات رایانش ابری اطلاق می شود که یک محیط بر اساس تقاضا برای توسعه، آزمایش، تحویل و مدیریت برنامه های کاربردی نرم افزاری را فراهم می کند. PaaS به گونه‌ای طراحی شده است که توسعه‌دهندگان را آسان‌تر می‌کند تا به سرعت برنامه‌های وب یا تلفن همراه را بدون نگرانی در مورد راه‌اندازی یا مدیریت زیرساخت‌های زیربنایی سرورها، ذخیره‌سازی، شبکه و پایگاه‌های داده مورد نیاز برای توسعه ایجاد کنند.

درباره PaaS بیشتر بدانید

 

محاسبات بدون سرور

محاسبات بدون سرور که با PaaS همپوشانی دارند، بر ایجاد عملکرد برنامه بدون صرف زمان برای مدیریت مداوم سرورها و زیرساخت های مورد نیاز برای انجام این کار تمرکز می کنند. ارائه دهنده ابر تنظیمات، برنامه ریزی ظرفیت و مدیریت سرور را برای شما انجام می دهد. معماری‌های بدون سرور بسیار مقیاس‌پذیر و رویداد محور هستند و تنها زمانی از منابع استفاده می‌کنند که یک تابع یا تریگر خاص رخ دهد.

درباره محاسبات بدون سرور بیشتر بدانید

نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS)

نرم افزار به عنوان یک سرویس روشی برای ارائه برنامه های کاربردی نرم افزار از طریق اینترنت، بر اساس تقاضا و معمولاً بر اساس اشتراک است. با SaaS، ارائه‌دهندگان ابری برنامه نرم‌افزاری و زیرساخت‌های زیربنایی را میزبانی و مدیریت می‌کنند، و هر گونه تعمیر و نگهداری، مانند ارتقای نرم‌افزار و وصله‌های امنیتی را مدیریت می‌کنند. کاربران معمولاً با مرورگر وب روی تلفن، تبلت یا رایانه شخصی خود از طریق اینترنت به برنامه متصل می شوند.

درباره SaaS بیشتر بدانید

کاربردهای رایانش ابری

احتمالاً در حال حاضر از محاسبات ابری استفاده می کنید، حتی اگر متوجه آن نباشید. اگر از یک سرویس آنلاین برای ارسال ایمیل، ویرایش اسناد، تماشای فیلم یا تلویزیون، گوش دادن به موسیقی، بازی کردن، یا ذخیره تصاویر و فایل‌های دیگر استفاده می‌کنید، احتمالاً محاسبات ابری همه اینها را در پشت صحنه ممکن می‌سازد. اولین سرویس‌های رایانش ابری تقریباً یک دهه از عمرشان نمی‌گذرد، اما در حال حاضر سازمان‌های مختلفی – از استارت‌آپ‌های کوچک گرفته تا شرکت‌های جهانی، سازمان‌های دولتی گرفته تا سازمان‌های غیرانتفاعی- به دلایل مختلفی از این فناوری استقبال می‌کنند.

در اینجا چند نمونه از آنچه امروزه با خدمات ابری از یک ارائه دهنده ابر امکان پذیر است آورده شده است:

برنامه های کاربردی ابری بومی ایجاد کنید

به سرعت برنامه ها را بسازید، استقرار دهید و مقیاس دهید – وب، موبایل و API. از فناوری‌ها و رویکردهای بومی ابری مانند کانتینرها، Kubernetes ، معماری میکروسرویس‌ها، ارتباطات مبتنی بر API و DevOps بهره ببرید.

تست و ساخت اپلیکیشن ها

با استفاده از زیرساخت‌های ابری که به راحتی می‌توان آن‌ها را افزایش یا کاهش داد، هزینه و زمان توسعه برنامه را کاهش دهید.

ذخیره، پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات

با انتقال داده های خود از طریق اینترنت به یک سیستم ذخیره سازی ابری خارج از سایت که از هر مکان و هر دستگاهی قابل دسترسی است، از داده های خود به طور مقرون به صرفه و در مقیاس وسیع محافظت کنید.

تحلیل دادهها

داده‌های خود را در میان تیم‌ها، بخش‌ها و مکان‌ها در فضای ابری یکسان کنید. سپس از خدمات ابری مانند یادگیری ماشین و هوش مصنوعی برای کشف بینش برای تصمیم گیری آگاهانه تر استفاده کنید.

پخش صدا و تصویر

در هر مکان، در هر زمان و در هر دستگاهی با ویدئو و صدای با کیفیت بالا با توزیع جهانی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.

هوشمندی را جاسازی کنید

از مدل‌های هوشمند برای کمک به جذب مشتریان و ارائه بینش ارزشمند از داده‌های جمع‌آوری‌شده استفاده کنید.

ارائه نرم افزار در صورت تقاضا

نرم‌افزار درخواستی که به عنوان نرم‌افزار به عنوان سرویس (SaaS) نیز شناخته می‌شود، به شما امکان می‌دهد آخرین نسخه‌های نرم‌افزار و به‌روزرسانی‌ها را در هر زمان که نیاز داشته باشند، در هر مکانی که هستند، ارائه دهید.

← اجاره ابر رایانه   →

اینجا کلیک کنید

با توجه ‌به تمامی مزایایی که استفاده از ابر رایانه‌ها برای شما ایجاد می‌کند، باید بدانید که تهیه یک ابر رایانه برای شرکت یا سازمان خودتان، امری ساده نیست. خرید یک ابر رایانه مانند خرید یک رایانه معمولی نبوده و هزینه‌ها و سختی‌های خاص خودش را دارد. از سوی دیگر نگهداری و تعمیر ابر رایانه‌ها نیازمند دانش تخصصی و پرداخت هزینه‌های سنگینی است. مشکلاتی که باعث می‌شود بسیاری از افراد از خیر استفاده از ابر رایانه‌ها بگذرند.

اما صبر کنید، همیشه راهی هست! در این میان شرکت‌های زیادی هستند که برای پیشبرد اهداف سایر سازمان‌ها، دست به کرایه ابر رایانه می‌زنند. بدین صورت شما به‌جای اینکه برای انجام پژوهش‌ها و پردازش اطلاعات خودتان بخواهید یک ابر رایانه بخرید، می‌توانید با هزینه‌های بسیار کمتری دست به اجاره ابر رایانه بزنید. شرکت شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکت‌هایی است که به کمک آن می‌توانید یک ابر رایانه کرایه کنید!

شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از پیشروترین شرکت‌های خدمات شبیه‌سازی بوده که ابر رایانه‌های خود را با قیمت‌های بسیار کمتری نسبت به سایر رقبا در اختیار سازمان‌ها، افراد و نهادهای مختلف قرار می‌دهد. برای کرایه یک ابر رایانه کافی است تا با مشاورین شبیه‌سازان امیرکبیر تماس بگیرید تا به‌صورت کامل شما را در این امر راهنمایی کنند.( gpu جی پی یو)

جدول زمانی ابررایانه‌ها ساخته شده در جهان

این‌جا جدولی از سریع‌ترین ابررایانه‌های رکورددار همه منظورهٔ موجود در دنیا با سال کسب رکوردشان را می‌بینید. منبع عناوینی که سال ثبتشان قبل از سال ۱۹۹۳ است مختلف است اما برای عناوین بعد از سال ۱۹۹۳ از فهرست پانصد کامپیوتر برتر دنیا استفاده کرده‌ایم.

Year Supercomputer Peak speed Location
۱۹۴۲ Atanasoff–Berry Computer (ABC) ۳۰ OPS دانشگاه ایالتی آیووا، Ames, Iowa، USA
TRE Heath Robinson ۲۰۰ OPS Bletchley Park
۱۹۴۴ Flowers Colossus ۵ kOPS Post Office Research StationDollis HillUK
۱۹۴۶ UPenn انیاک
(before 1948+ modifications)
۱۰۰ kOPS آبردین پروو گراوند، مریلند، مریلند، USA
۱۹۵۴ IBM NORC ۶۷ kOPS U.S. Naval Proving GroundDahlgren، ویرجینیا، USA
۱۹۵۶ MIT TX-۰ ۸۳ kOPS Massachusetts Inst. of TechnologyLexington، ماساچوست، USA
۱۹۵۸ IBM AN/FSQ-۷ ۴۰۰ kOPS ۲۵ U.S. Air Force sites across the continental USA and 1 site in کانادا (۵۲ computers)
۱۹۶۰ UNIVAC LARC ۲۵۰ kFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۶۱ IBM 7030 “Stretch” ۱٫۲ MFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموس، نیومکزیکو، USA
۱۹۶۴ CDC ۶۶۰۰ ۳ MFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۶۹ CDC ۷۶۰۰ ۳۶ MFLOPS
۱۹۷۴ CDC STAR-۱۰۰ ۱۰۰ MFLOPS
۱۹۷۵ Burroughs ILLIAC IV ۱۵۰ MFLOPS مرکز پژوهشی ایمز ناسا، کالیفرنیا، USA
۱۹۷۶ Cray-۱ ۲۵۰ MFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموس، نیومکزیکو، USA (80+ sold worldwide)
۱۹۸۱ CDC Cyber ۲۰۵ ۴۰۰ MFLOPS (numerous sites worldwide)
۱۹۸۳ Cray X-MP ۹۴۱ MFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموسآزمایشگاه ملی لارنس لیورمورBattelleبوئینگ
۱۹۸۴ M-۱۳ ۲٫۴ GFLOPS Scientific Research Institute of Computer Complexes، مسکو، USSR
۱۹۸۵ Cray-۲ ۳٫۹ GFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۸۹ ETA۱۰-G/۸ ۱۰٫۳ GFLOPS دانشگاه ایالتی فلوریدا، فلوریدا، USA
۱۹۹۰ NEC SX-۳/۴۴R ۲۳٫۲ GFLOPS NEC Fuchu Plant, Fuchu، ژاپن
۱۹۹۳ Thinking Machines CM-۵/۱۰۲۴ ۶۵٫۵ GFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموسآژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا
فوجیتسو Numerical Wind Tunnel ۱۲۴٫۵۰ GFLOPS National Aerospace Laboratory، توکیو، ژاپن
اینتل Paragon XP/S ۱۴۰ ۱۴۳٫۴۰ GFLOPS آزمایشگاه ملی سندیا، نیومکزیکو، USA
۱۹۹۴ فوجیتسو Numerical Wind Tunnel ۱۷۰٫۴۰ GFLOPS National Aerospace Laboratory، توکیو، ژاپن
۱۹۹۶ Hitachi SR۲۲۰۱/۱۰۲۴ ۲۲۰٫۴ GFLOPS دانشگاه توکیو، ژاپن
Hitachi/تسوکوبا، ایباراکی CP-PACS/۲۰۴۸ ۳۶۸٫۲ GFLOPS Center for Computational Physics، دانشگاه تسوکوبا، تسوکوبا، ایباراکی، ژاپن
۱۹۹۷ اینتل ASCI Red/۹۱۵۲ ۱٫۳۳۸ TFLOPS آزمایشگاه ملی سندیا، نیومکزیکو، USA
۱۹۹۹ اینتل ASCI Red/۹۶۳۲ ۲٫۳۷۹۶ TFLOPS
۲۰۰۰ IBM ASCI White ۷٫۲۲۶ TFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۲۰۰۲ NEC Earth Simulator ۳۵٫۸۶ TFLOPS Earth Simulator Center، یوکوهاما-shi، ژاپن
۲۰۰۴ IBM Blue Gene/L ۷۰٫۷۲ TFLOPS U.S. Department of Energy/IBM، USA
۲۰۰۵ ۱۳۶٫۸ TFLOPS U.S. Department of Energy/U.S. National Nuclear Security Administration،
آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۲۸۰٫۶ TFLOPS
۲۰۰۷

شبیه‌سازان امیرکبیر مفتخر است که با نازل‌ترین قیمت‌ها، انواع خدمات تخصصی شبیه‌سازی و پردازشی را در اختیار مشتریانش قرار می‌دهد. از سوی دیگر سرعت بسیار بالای سیستم‌های این شرکت، اجاره انواع مختلف سیستم‌های رایانه‌ای و ابر رایانه‌ای، سیستم‌های رایانش ابری، سرورهای محاسباتی و پردازش مجازی و… تنها بخشی از خدمات این شرکت است.

همچنین شما می‌توانید از خدمات پس از فروش شبیه‌سازان امیرکبیر استفاده کنید و در صورت بروز هرگونه مشکل و یا ایجاد هر نمونه سوالی، می‌توانید با پشتیبانی این شرکت در ارتباط باشید.

نتیجه‌گیری

قدرت و سرعت ابر رایانه‌های به ‌قدری بالا بوده که انجام محاسبات و پردازش اطلاعاتی که امکان انجام آن با سیستم‌های معمولی وجود ندارد را در کسری از ثانیه انجام خواهد داد. از این‌رو شرکت‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی که نیازمند انجام چنین پردازش‌هایی هستند، به استفاده و اجاره ابر رایانه روی می‌آورند. شرکت شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکت‌ها در زمینه کرایه انواع ابر رایانه‌ها بوده که آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان است.

 

لیست ابر رایانه ها جهان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه فردوسی مشهد 

مرکز ابررایانه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شریف 

مرکز ابر رایانه دانشگاه حکیم سبزواری 

مرکز ابر رایانه دانشگاه اراک 

مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه کاشان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه قم 

مرکز ابر رایانه دانشگاه صنعتی شاهرود 

مرکز ابررایانه دانشگاه صنعتی اصفهان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شیراز 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شهید چمران اهواز 

مرکز ابررایانه دانشگاه سمنان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه بین المللی امام خمینی 

مرکز ابر رایانه دانشگاه ارومیه 

مرکز ابر رایانه دانشگاه علم و صنعت 

مرکز ابر رایانه دانشگاه تهران 

درباره مرکز داده چه می‌دانید 

کامپیوتر مجازی چیست

hpc چیست 

پردازش ابری 

رایانش ابری 

مزایا و معایب پردازش موازی 

سرور محاسباتی چیست 

سیستم های موازی – هوش شبیه سازی 

پردازش موازی

مزایای برتر رایانش ابری 

قدرتمندترین ابر رایانه های جهان 

پردازش موازی 

محاسبات موازی 

سرور محاسباتی چیست

لیست ابر رایانه های ایران

فناوری ابر رایانه چیست 

سرعت پردازنده چگونه محاسبه می شود 

سرعت پردازنده چیست و چرا اهمیت دارد 

سیستم موازی چیست 

hpc چیست 

انواع ابر کامپیوترها 

نکاتی برای خرید سرور محاسباتی

قیمت خرید ابر کامپیوتر 

ابر رایانه چیست

اجاره سوپر کامپیوتر 

اجاره کامپیوتر قوی 

اجاره سیستم پردازش موازی 

اجاره یک ابر کامپیوتر

رایانش سریع چیست؟

چه-کامپیوتری برای پایتون مناسب است

پردازش موازی در پایتون python 

مزایا و معایب پردازش موازی

پردازش سریع

انواع ابر رایانه ها

کاربرد پردازش موازی 

خرید ابر رایانه

قیمت یک ابر رایانه

اجاره سرور HPC 

پردازش سریع 

کلاستر 

سوپرکامپیوتر

پردازش فوق سریع 

سرور پردازش موازی چیست 

آزمایشگاه پردازش موازی

اجاره کامپیوتر- ارزان 

رایانش ابری

پردازش فوق سریع 

ابر رایانه 

درباره اجاره سرور محسباتی چه باید بدانیم؟

تعرفه رایانش ابری

آزمایشگاه محاسباتی

سیستم مورد نیاز شبیه سازی

پردازش موازی ارزان

حداقل سیستم مورد نیاز برای گوسین 

سیستم مورد نیاز برای لمپس lamps 

پردازش موازی در متلب 

حداقل سیستم مورد نیاز برای شبیه سازی FEM 

حداقل سیستم مورد نیاز برای comsol کامسول

سیستم مورد نیاز برای انسیس ansys

پردازش موازی در متلب 

کامپیوتر قوی برای نرم افزار اباکوس abaqus ✔️

پردازش موازی و پایگاه های داده موازی 

خرید کامپیوتر قوی 

محاسبات موازی 

سیستم پردازش سنگین و تأخیر کم در شبکه‌های حسگر بی‌سیم 

اجاره سرور محاسباتی 

اجاره سیستم کامپیوتری 

اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی

اجاره کامپیوتر در تهران 

کلاستر کامپیوتری 

آشنایی با کامپیوتر محاسباتی قوی 

کامپیوتر محاسباتی قدرتمند 

روش آسان‌سازی پردازش داده با استفاده از عملیات محاسبات سنگین 

تدوینی به‌صرفه‌تر با اجاره کامپیوتر تدوین 

بررسی تأثیر رم در سرعت رندر 

 معرفی 6 کارت گرافیک برتر برای رندر 

تعرفه اجاره سیستم‌های تخصصی مهندسی و پردازش سریع GPU 

همه چیز در مورد سیستم ‌های پردازش گرافیکی و اجاره آنها 

مر کز محاسبات شبیه سازان امیرکبیر

نحوه درخواست اجاره کامپیوتر محاسباتی

شماره تماس:✔️ 09021145350  ✔️ 02188769296

آدرس: تهران خیابان ولیعصر(ع)،دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه منفی یک،  مرکز نوآوری، گروه شبیه‌سازان امیرکبیر

لیست اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی