5/5 - (1 امتیاز)

سرعت پردازنده cpu چگونه محاسبه می شود

سرعت پردازنده یکی از اصطلاحات فنی است که معمولاً هنگام بحث در مورد عملکرد رایانه شخصی ذکر می شود. معنی آن را در این راهنما بیابید!

سرعت پردازشگر که به آن سرعت ساعت یا سرعت ساعت نیز می‌گویند، تعداد چرخه‌هایی در ثانیه است که در آن یک CPU می‌تواند دستورالعمل‌ها را پردازش کند.

پردازش فوق سریع –شبیه سازی– پردازش محاسبات سریع – gpu جی پی یو – سوپر کامپیوتر – کامپیوتر قوی – اجاره کارت گرافیک – پردازش موازی – جهت انجام پروژه نرم افزارهای شبیه سازی – شبیه سازی – مرکز محاسبات رایانش ابری امیرکبیر – انواع پردازش مجازی – سامانه پردازش سریع – سوپر کامپیوتر برای شبیه سازی در نرم افزار اباکوس – کامپیوتر محاسباتی قوی – hpc محاسبات سنگین – سیستم‌های تخصصی مهندسی و پردازش سریع GPU – اجاره کامپیوتر – سرور محاسباتی – پردازش فوق سریع – کلاستر – پردازش موازی در شبیه سازی متلب matlab اباکوس abaqus انسیس فلوئنت ansys fluent متریال استادیو material studio سی اس تی cst-ارائه دهنده ارزانترین خدمات مرکز پردازش موازی – ابر رایانه – سرور محاسباتی – رایانش ابری – اجاره کامپیوتر – پردازش فوق سریع – اجاره ابر رایانه – اجاره ابر کامپیوتر – اجاره سیستم کامپیوتر – سیستم رندر – سیستم تدوین- کارت گرافیک رندرینگ gpu – سرور رندر- اجاره کلاستر– اجاره سرور محاسباتی – سرور پردازش موازی – اجاره کامپیوتر سرور- پردازش سریع – اجاره کامپیوتر قوی – کرایه کامپیوتر سرور – پردازش موازی

اجاره سیستم محاسبات سنگین   →

اینجا کلیک کنید

معمولاً در گیگاهرتز نمایش داده می شود. سرعت پردازنده بالاتر به این معنی است که دستورالعمل های بیشتری را می توان در هر ثانیه اجرا کرد که به طور کلی به پردازش سریع تر ترجمه می شود.

اما سرعت پردازنده یک اندازه گیری مطلق برای عملکرد CPU نیست. شما باید فاکتورهای دیگری (مانند تعداد هسته های پردازنده) را در نظر بگیرید و به معیارهای واقعی نگاه کنید تا تصویر دقیق تری از عملکرد یک CPU خاص به دست آورید.

فاکتورهای زیادی برای خرید یک CPU وجود دارد، چه برای اهداف بازی و چه برای کارهای اساسی روزمره.

از جمله آنها سرعت پردازنده است که معمولاً به آن سرعت ساعت نیز می گویند. این تنها راه برای اندازه‌گیری سرعت یا عملکرد رایانه نیست، اما هنوز هم یکی از مهم‌ترین مشخصاتی است که هنگام بررسی CPU باید در نظر گرفت.

در این مقاله، توضیح مفصلی در مورد سرعت پردازنده به شما می دهیم تا به شما کمک کند یکی از جنبه هایی را که به عملکرد کلی رایانه کمک می کند، درک کنید.

قبل از اینکه به سرعت پردازنده بپردازیم، با اصول اولیه شروع می کنیم تا کارها برای شما کمتر گیج کننده باشد.

واحد پردازش مرکزی (CPU) که ​​اغلب مغز کامپیوتر نامیده می شود، مسئول خواندن، تفسیر و اجرای دستورالعمل ها از برنامه ها و تجهیزات جانبی ورودی مانند صفحه کلید و ماوس است.

در اینجا مثالی از نحوه عملکرد آن آمده است: وقتی روی لوگوی ویندوز در نوار وظیفه کلیک می کنید، CPU ورودی ماوس شما را تفسیر می کند و سپس یک سری دستورالعمل را اجرا می کند تا منوی Start را در صفحه نمایش شما به شما نشان دهد.

در حالی که CPU مهمترین جزء در یک کامپیوتر است، هنوز هم بخشی از یک سیستم بزرگتر است و به اجزای دیگری نیاز دارد. این قطعه کوچکی از سخت افزار است که روی یک سوکت اختصاصی روی مادربرد قرار می گیرد و به حافظه دسترسی تصادفی (RAM)، واحد پردازش گرافیکی (GPU)، ذخیره سازی و سایر اجزا متصل است.

برخلاف برخی از اجزای کامپیوتر، CPU ضروری است. بدون آن، کامپیوتر نمی تواند کار کند.

هسته پردازنده (که به سادگی هسته یا پردازنده نیز نامیده می شود) یک واحد پردازش جداگانه در CPU است. یک CPU حداقل یک هسته دارد.

CPUهای قدیمی فقط یک هسته داشتند. این روزها، یافتن CPU های مصرف کننده با چهار و شش هسته (به ترتیب “چهار هسته ای” و “هگزا هسته ای”) بسیار رایج است.

← مرکز محاسبات سریع شبیه‌سازان امیرکبیر  →

اینجا کلیک کنید!

فناوری چند هسته ای به عنوان راه دیگری برای بهبود سرعت کامپیوتر توسعه داده شد. سازندگان CPU به جای افزایش مداوم سرعت پردازنده، چندین هسته را برای دستیابی به پردازش سریعتر پیاده سازی کردند.

تعداد هسته های پردازنده تاثیر زیادی بر عملکرد کلی دارد.

اگر یک CPU چندین هسته داشته باشد، می تواند چندین فرآیند را به طور موثرتر بدون بارگذاری بیش از حد انجام دهد و به شما امکان می دهد چندین کار را همزمان روی رایانه شخصی خود انجام دهید. یک هسته می‌تواند به تنهایی یک کار را انجام دهد یا با هسته‌های دیگر برای پردازش برنامه‌های فشرده‌تر CPU مانند ویرایش ویدیو کار کند.

مانند سرعت پردازنده، تعداد هسته های پردازنده کامپیوتر نقش مهمی در عملکرد کلی یک کامپیوتر دارد.

اما سرعت پردازنده دقیقا چیست؟ در بخش بعدی بدانید.

سرعت پردازنده – که معمولاً به آن سرعت ساعت یا نرخ ساعت نیز می گویند – تعداد چرخه هایی در ثانیه است که در آن یک CPU می تواند دستورالعمل ها را بخواند، تفسیر کند و اجرا کند. این در هرتز (هرتز) بیان می شود، با یک هرتز معادل یک سیکل در ثانیه.

برای CPUهای مدرن، سرعت پردازنده معمولاً بر حسب گیگاهرتز (گیگاهرتز) ذکر شده است که برابر با یک میلیارد هرتز است. اگر پردازنده ای با فرکانس 3.6 گیگاهرتز کار کند، به این معنی است که 3.6 میلیارد سیکل در ثانیه دارد.

شما به سادگی می توانید چرخه ها را به عنوان شانس در نظر بگیرید. هرچه سرعت پردازنده بیشتر باشد، شانس اجرای دستورالعمل ها در هر ثانیه بیشتر است که به پردازش سریع تر تبدیل می شود.

اما توجه داشته باشید: سرعت پردازنده معیاری برای سنجش سرعت ارتباط CPU با سایر اجزای سیستم برای تکمیل وظایف نیست.

به طور کلی، یک پردازنده کامپیوتری با سرعت پردازشگر بالا، امکان محاسبات سریعتر، با چرخه های بیشتر در ثانیه برای اجرای دستورالعمل ها را فراهم می کند. اما این معیار مطلق عملکرد نیست.

هنگام خرید لپ‌تاپ‌های بازی یا ساخت رایانه شخصی خود، نمی‌توانید انتخاب‌های خود را به CPUهایی با بالاترین مشخصات گیگاهرتز محدود کنید یا پردازنده‌های مختلف را بر اساس سرعت پردازنده‌شان مقایسه کنید.

علاوه بر سرعت پردازنده، باید هم تعداد هسته ها و هم معماری CPU را در نظر بگیرید که دومی اغلب مهمترین آنها در نظر گرفته می شود.

یک پردازنده 2.6 گیگاهرتزی بهتر از یک پردازنده 3.1 گیگاهرتزی است اگر پردازنده اولی معماری بهتری داشته باشد و کارآمدتر باشد و به آن اجازه دهد دستورالعمل های بیشتری را در هر چرخه اجرا کند. اگر می‌خواهید سرعت پردازنده را مقایسه کنید، باید بین پردازنده‌های یک برند و نسل یا خانواده باشد.

برای تصویر دقیق تر از عملکرد CPU، باید به معیارهای واقعی وب سایت های معتبر و بی طرف نگاه کنید. همین امر در مورد مقایسه پردازنده های مختلف نیز صدق می کند.

اورکلاک کردن

راه‌های مختلفی برای سریع‌تر کردن رایانه شما وجود دارد. یکی از ارزان‌ترین و آسان‌تر در دسترس‌تر، اورکلاک کردن CPU است.

اورکلاک اساساً به معنای پیکربندی پردازنده رایانه شما است تا با سرعتی سریعتر از آنچه سازنده در ابتدا در نظر گرفته بود کار کند. به عبارت دیگر: شما CPU خود را فراتر از حد خود فشار می دهید.

اما همه پردازنده ها به راحتی برای اورکلاک در دسترس نیستند. علاوه بر این، این یک حرکت مخاطره آمیز است که می تواند گارانتی شما را باطل کند و اثرات نامطلوبی مانند افزایش تولید گرما برای CPU شما ایجاد کند.

مگر اینکه برای مواجهه با هر عواقبی آماده باشید و دقیقاً بدانید که چه کاری انجام می دهید، نباید فقط با اورکلاک CPU بازی کنید.

سرعت پردازنده چقدر مهم است؟

سرعت پردازنده چیست

سرعت پردازنده بسیار مهم است و تأثیر بسزایی در سرعت و عملکرد کلی رایانه دارد. از این گذشته، تعیین می کند که یک پردازنده با چه سرعتی می تواند دستورالعمل ها را از برنامه ها اجرا کند.

اما اکنون در مقایسه با زمانی که CPU ها فقط از یک هسته تشکیل شده بودند، اهمیت کمتری دارد. شما نمی توانید فقط به سرعت پردازنده نگاه کنید و تصمیم خرید خود را بر اساس آن قرار دهید. هم تعداد هسته و هم معماری به همان اندازه مهم هستند.

اهمیت سرعت پردازنده نیز بستگی به کاری دارد که قصد دارید روی رایانه خود انجام دهید. برخی از برنامه ها از سرعت پردازنده به طور قابل توجهی بالاتر بهره می برند، در حالی که برخی دیگر از تعداد هسته های پردازنده بیشتر بهره می برند.

هنگام مقایسه پردازنده های مختلف، سرعت پردازنده نیز مهم است – اما فقط در هنگام مقایسه پردازنده های یک خانواده، همانطور که قبلا ذکر شد. هنگامی که در حال خرید بهترین CPU ها و مقایسه محصولات مختلف از برندهای مختلف هستید، این را فراموش نکنید.

سخنان پایانی

امیدواریم این مقاله توانسته باشد به شما در درک تعریف و اهمیت سرعت پردازنده کمک کند.

همیشه به خاطر داشته باشید که عوامل دیگری نیز وجود دارند که بر سرعت کلی رایانه تأثیر بسزایی دارند. وقتی به CPU ها نگاه می کنید نباید فقط روی سرعت پردازنده تمرکز کنید.

بله، یک CPU با سرعت پردازشگر بالا به طور کلی به محاسبات سریعتر تبدیل می شود. اما بسته به استفاده مورد نظرتان، شاید بهتر باشد از یک CPU با سرعت پردازنده کمتر اما هسته های بیشتر استفاده کنید. همانطور که می گویند، چیزی که برای دیگران مفید است ممکن است برای شما مفید نباشد.

اجاره ابر رایانه   →

اینجا کلیک کنید

با توجه ‌به تمامی مزایایی که استفاده از ابر رایانه‌ها برای شما ایجاد می‌کند، باید بدانید که تهیه یک ابر رایانه برای شرکت یا سازمان خودتان، امری ساده نیست. خرید یک ابر رایانه مانند خرید یک رایانه معمولی نبوده و هزینه‌ها و سختی‌های خاص خودش را دارد. از سوی دیگر نگهداری و تعمیر ابر رایانه‌ها نیازمند دانش تخصصی و پرداخت هزینه‌های سنگینی است. مشکلاتی که باعث می‌شود بسیاری از افراد از خیر استفاده از ابر رایانه‌ها بگذرند.

اما صبر کنید، همیشه راهی هست! در این میان شرکت‌های زیادی هستند که برای پیشبرد اهداف سایر سازمان‌ها، دست به کرایه ابر رایانه می‌زنند. بدین صورت شما به‌جای اینکه برای انجام پژوهش‌ها و پردازش اطلاعات خودتان بخواهید یک ابر رایانه بخرید، می‌توانید با هزینه‌های بسیار کمتری دست به اجاره ابر رایانه بزنید. شرکت شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکت‌هایی است که به کمک آن می‌توانید یک ابر رایانه کرایه کنید!

شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از پیشروترین شرکت‌های خدمات شبیه‌سازی بوده که ابر رایانه‌های خود را با قیمت‌های بسیار کمتری نسبت به سایر رقبا در اختیار سازمان‌ها، افراد و نهادهای مختلف قرار می‌دهد. برای کرایه یک ابر رایانه کافی است تا با مشاورین شبیه‌سازان امیرکبیر تماس بگیرید تا به‌صورت کامل شما را در این امر راهنمایی کنند.( gpu جی پی یو)

جدول زمانی ابررایانه‌ها ساخته شده در جهان

این‌جا جدولی از سریع‌ترین ابررایانه‌های رکورددار همه منظورهٔ موجود در دنیا با سال کسب رکوردشان را می‌بینید. منبع عناوینی که سال ثبتشان قبل از سال ۱۹۹۳ است مختلف است اما برای عناوین بعد از سال ۱۹۹۳ از فهرست پانصد کامپیوتر برتر دنیا استفاده کرده‌ایم.

Year Supercomputer Peak speed Location
۱۹۴۲ Atanasoff–Berry Computer (ABC) ۳۰ OPS دانشگاه ایالتی آیووا، Ames, Iowa، USA
TRE Heath Robinson ۲۰۰ OPS Bletchley Park
۱۹۴۴ Flowers Colossus ۵ kOPS Post Office Research StationDollis HillUK
۱۹۴۶ UPenn انیاک
(before 1948+ modifications)
۱۰۰ kOPS آبردین پروو گراوند، مریلند، مریلند، USA
۱۹۵۴ IBM NORC ۶۷ kOPS U.S. Naval Proving GroundDahlgren، ویرجینیا، USA
۱۹۵۶ MIT TX-۰ ۸۳ kOPS Massachusetts Inst. of TechnologyLexington، ماساچوست، USA
۱۹۵۸ IBM AN/FSQ-۷ ۴۰۰ kOPS ۲۵ U.S. Air Force sites across the continental USA and 1 site in کانادا (۵۲ computers)
۱۹۶۰ UNIVAC LARC ۲۵۰ kFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۶۱ IBM 7030 “Stretch” ۱٫۲ MFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموس، نیومکزیکو، USA
۱۹۶۴ CDC ۶۶۰۰ ۳ MFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۶۹ CDC ۷۶۰۰ ۳۶ MFLOPS
۱۹۷۴ CDC STAR-۱۰۰ ۱۰۰ MFLOPS
۱۹۷۵ Burroughs ILLIAC IV ۱۵۰ MFLOPS مرکز پژوهشی ایمز ناسا، کالیفرنیا، USA
۱۹۷۶ Cray-۱ ۲۵۰ MFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموس، نیومکزیکو، USA (80+ sold worldwide)
۱۹۸۱ CDC Cyber ۲۰۵ ۴۰۰ MFLOPS (numerous sites worldwide)
۱۹۸۳ Cray X-MP ۹۴۱ MFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموسآزمایشگاه ملی لارنس لیورمورBattelleبوئینگ
۱۹۸۴ M-۱۳ ۲٫۴ GFLOPS Scientific Research Institute of Computer Complexes، مسکو، USSR
۱۹۸۵ Cray-۲ ۳٫۹ GFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۱۹۸۹ ETA۱۰-G/۸ ۱۰٫۳ GFLOPS دانشگاه ایالتی فلوریدا، فلوریدا، USA
۱۹۹۰ NEC SX-۳/۴۴R ۲۳٫۲ GFLOPS NEC Fuchu Plant, Fuchu، ژاپن
۱۹۹۳ Thinking Machines CM-۵/۱۰۲۴ ۶۵٫۵ GFLOPS آزمایشگاه ملی لاس آلاموسآژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا
فوجیتسو Numerical Wind Tunnel ۱۲۴٫۵۰ GFLOPS National Aerospace Laboratory، توکیو، ژاپن
اینتل Paragon XP/S ۱۴۰ ۱۴۳٫۴۰ GFLOPS آزمایشگاه ملی سندیا، نیومکزیکو، USA
۱۹۹۴ فوجیتسو Numerical Wind Tunnel ۱۷۰٫۴۰ GFLOPS National Aerospace Laboratory، توکیو، ژاپن
۱۹۹۶ Hitachi SR۲۲۰۱/۱۰۲۴ ۲۲۰٫۴ GFLOPS دانشگاه توکیو، ژاپن
Hitachi/تسوکوبا، ایباراکی CP-PACS/۲۰۴۸ ۳۶۸٫۲ GFLOPS Center for Computational Physics، دانشگاه تسوکوبا، تسوکوبا، ایباراکی، ژاپن
۱۹۹۷ اینتل ASCI Red/۹۱۵۲ ۱٫۳۳۸ TFLOPS آزمایشگاه ملی سندیا، نیومکزیکو، USA
۱۹۹۹ اینتل ASCI Red/۹۶۳۲ ۲٫۳۷۹۶ TFLOPS
۲۰۰۰ IBM ASCI White ۷٫۲۲۶ TFLOPS آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۲۰۰۲ NEC Earth Simulator ۳۵٫۸۶ TFLOPS Earth Simulator Center، یوکوهاما-shi، ژاپن
۲۰۰۴ IBM Blue Gene/L ۷۰٫۷۲ TFLOPS U.S. Department of Energy/IBM، USA
۲۰۰۵ ۱۳۶٫۸ TFLOPS U.S. Department of Energy/U.S. National Nuclear Security Administration،
آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، کالیفرنیا، USA
۲۸۰٫۶ TFLOPS
۲۰۰۷

شبیه‌سازان امیرکبیر مفتخر است که با نازل‌ترین قیمت‌ها، انواع خدمات تخصصی شبیه‌سازی و پردازشی را در اختیار مشتریانش قرار می‌دهد. از سوی دیگر سرعت بسیار بالای سیستم‌های این شرکت، اجاره انواع مختلف سیستم‌های رایانه‌ای و ابر رایانه‌ای، سیستم‌های رایانش ابری، سرورهای محاسباتی و پردازش مجازی و… تنها بخشی از خدمات این شرکت است.

همچنین شما می‌توانید از خدمات پس از فروش شبیه‌سازان امیرکبیر استفاده کنید و در صورت بروز هرگونه مشکل و یا ایجاد هر نمونه سوالی، می‌توانید با پشتیبانی این شرکت در ارتباط باشید.

نتیجه‌گیری

قدرت و سرعت ابر رایانه‌های به ‌قدری بالا بوده که انجام محاسبات و پردازش اطلاعاتی که امکان انجام آن با سیستم‌های معمولی وجود ندارد را در کسری از ثانیه انجام خواهد داد. از این‌رو شرکت‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی که نیازمند انجام چنین پردازش‌هایی هستند، به استفاده و اجاره ابر رایانه روی می‌آورند. شرکت شبیه‌سازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکت‌ها در زمینه کرایه انواع ابر رایانه‌ها بوده که آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان است.

 

لیست ابر رایانه ها جهان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه فردوسی مشهد 

مرکز ابررایانه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شریف 

مرکز ابر رایانه دانشگاه حکیم سبزواری 

مرکز ابر رایانه دانشگاه اراک 

مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه کاشان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه قم 

مرکز ابر رایانه دانشگاه صنعتی شاهرود 

مرکز ابررایانه دانشگاه صنعتی اصفهان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شیراز 

مرکز ابر رایانه دانشگاه شهید چمران اهواز 

مرکز ابررایانه دانشگاه سمنان 

مرکز ابر رایانه دانشگاه بین المللی امام خمینی 

مرکز ابر رایانه دانشگاه ارومیه 

مرکز ابر رایانه دانشگاه علم و صنعت 

مرکز ابر رایانه دانشگاه تهران 

درباره مرکز داده چه می‌دانید 

کامپیوتر مجازی چیست

hpc چیست 

پردازش ابری 

رایانش ابری 

مزایا و معایب پردازش موازی 

سرور محاسباتی چیست 

سیستم های موازی – هوش شبیه سازی 

پردازش موازی

مزایای برتر رایانش ابری 

قدرتمندترین ابر رایانه های جهان 

پردازش موازی 

محاسبات موازی 

سرور محاسباتی چیست

لیست ابر رایانه های ایران

فناوری ابر رایانه چیست 

سرعت پردازنده چگونه محاسبه می شود 

سرعت پردازنده چیست و چرا اهمیت دارد 

سیستم موازی چیست 

hpc چیست 

انواع ابر کامپیوترها 

نکاتی برای خرید سرور محاسباتی

قیمت خرید ابر کامپیوتر 

ابر رایانه چیست

اجاره سوپر کامپیوتر 

اجاره کامپیوتر قوی 

اجاره سیستم پردازش موازی 

اجاره یک ابر کامپیوتر

رایانش سریع چیست؟

چه-کامپیوتری برای پایتون مناسب است

پردازش موازی در پایتون python 

مزایا و معایب پردازش موازی

پردازش سریع

انواع ابر رایانه ها

کاربرد پردازش موازی 

خرید ابر رایانه

قیمت یک ابر رایانه

اجاره سرور HPC 

پردازش سریع 

کلاستر 

سوپرکامپیوتر

پردازش فوق سریع 

سرور پردازش موازی چیست 

آزمایشگاه پردازش موازی

اجاره کامپیوتر- ارزان 

رایانش ابری

پردازش فوق سریع 

ابر رایانه 

درباره اجاره سرور محسباتی چه باید بدانیم؟

تعرفه رایانش ابری

آزمایشگاه محاسباتی

سیستم مورد نیاز شبیه سازی

پردازش موازی ارزان

حداقل سیستم مورد نیاز برای گوسین 

سیستم مورد نیاز برای لمپس lamps 

پردازش موازی در متلب 

حداقل سیستم مورد نیاز برای شبیه سازی FEM 

حداقل سیستم مورد نیاز برای comsol کامسول

سیستم مورد نیاز برای انسیس ansys

پردازش موازی در متلب 

کامپیوتر قوی برای نرم افزار اباکوس abaqus ✔️

پردازش موازی و پایگاه های داده موازی 

خرید کامپیوتر قوی 

محاسبات موازی 

سیستم پردازش سنگین و تأخیر کم در شبکه‌های حسگر بی‌سیم 

اجاره سرور محاسباتی 

اجاره سیستم کامپیوتری 

اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی

اجاره کامپیوتر در تهران 

کلاستر کامپیوتری 

آشنایی با کامپیوتر محاسباتی قوی 

کامپیوتر محاسباتی قدرتمند 

روش آسان‌سازی پردازش داده با استفاده از عملیات محاسبات سنگین 

تدوینی به‌صرفه‌تر با اجاره کامپیوتر تدوین 

بررسی تأثیر رم در سرعت رندر 

 معرفی 6 کارت گرافیک برتر برای رندر 

تعرفه اجاره سیستم‌های تخصصی مهندسی و پردازش سریع GPU 

همه چیز در مورد سیستم ‌های پردازش گرافیکی و اجاره آنها 

مر کز محاسبات شبیه سازان امیرکبیر

نحوه درخواست اجاره کامپیوتر محاسباتی

شماره تماس:✔️ 09021145350  ✔️ 02188769296

آدرس: تهران خیابان ولیعصر(ع)،دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه منفی یک،  مرکز نوآوری، گروه شبیه‌سازان امیرکبیر

لیست اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی