آیا با مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان آشنا هستید؟
در دنیای حاضر سوپر کامپیوترها به موضوع غیر قابل حذف کشورهای پیشرفته تبدیل شده است. سرعت رشد و اهمیت ابررایانهها هر روز بیشتر میشود و کشورهای بیشتری به این امکانات روی میآورند. مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان نیز خود گویای این است که اهمیت و ضرورت وجود ابررایانهها بهشدت در میان مجامع دانشگاهی احساس شده است.
دلیل پیشگام بودن دانشگاهها در راهاندازی مراکز ابررایانهای تأثیری است که در رشد هر چه بیشتر دانش دارد. ابررایانه در محیطهای علمی و پژوهشی این فرصت را میدهد که افراد با صرف کمترین هزینه قادر به شبیهسازی ایدههای خود باشند. مرکز سوپر کامپیوتر دانشگاه کردستان چنین فرصتی را در اختیار پژوهشگران منطقه غرب گذاشته است.
شناخت کشوران صاحب قدرت و توان بالای علمی و اجرایی در خصوص ابررایانهها و همچنین پیداکردن جایگاه کشور عزیزمان ایران جهت ارتقا دادن این جایگاه در سطح جهانی بسیار حائز اهمیت است. در ادامه ضمن معرفی مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان اطلاعاتی هرچند مختصر در خصوص ابررایانهها ارائه میشود. امید است که این مقاله برای مخاطبان مفید واقع شود.
مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان
معرفی ابررایانههای برتر جهان
شناخت کشورهای پیشرو در زمینه ابررایانه برای افرادی که اهل پژوهش هستند دارای اهمیت بالایی است. دانستن این نکات به همان اندازه اهمیت دارد که اطلاعات در خصوص سرور محاسباتی دانشگاه کردستان مورد اهمیت است. اطلاعات در سطح جهانی در کنار اطلاعات در خصوص در دسترسترین واحد عملیاتی قرار میگیرد. این بازه اطلاعاتی برای افراد پیشرو در زمینه ابررایانه بسیار مهم است.
در این قسمت بر اساس آمار سایت top500 به معرفی برخی از این کشورها میپردازیم. این معرفی از رتبه یک تا رتبه 10 به ترتیب است. در این رتبهبندی سال تولید و ثبت در رده جهانی مورد اهمیت نبوده بلکه قدرت ابررایانه مورد سنجش قرار گرفته است. مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان نیز تمام تلاش خود را در راستای ارتقا دادن سطح قدرت مرکز خود میکند. در ادامه رتبهبندی جهانی آورده شده است.
رتبه اول ابررایانه در سطح جهان متعلق به ژاپن به نام فوگاکو، این امتیاز در سال 2020 کسب شد. در ادامه به ترتیب تا رتبه ده معرفی میشود. سامیت متعلق به ایالاتمتحده آمریکا در سال 2018، سیرا (ایالاتمتحده) و سال 2018 و سانوی تایهولایت توسط چین سال 2016 ثبت شد. پنجمین جایگاه متعلق به پرلموتر سال 2021 ایالاتمتحده آمریکا و در ادامه سیلین ایالاتمتحده 2020، تیانهی 2013 چین، جویلز 2020 آلمان، اچ پی سی فایو 2020 ایتالیا، فرانترا 2019 ایالاتمتحده است.
مرکز پردازش سریع دانشگاه کردستان نیز هدف خود را ارتقا حداکثری در حد توان و تخصیص اعتبار قرار داده است.
جایگاه ابررایانهایران در سطح جهانی
پس از معرفی 10 ابررایانه برتر دنیا، قدرت ایالاتمتحده در این زمینه با بهدستآوردن 5 جایگاه از میان این 10 جایگاه برتر نشان داده شده است. علاوه بر شناخت برترینها دانستن جایگاه خود در سطح جهان نیز حائز اهمیت است. ایران دو جایگاه 108 و 160 حوزه ابررایانه را به دست آورده است. این دو جایگاه به ترتیب متعلق به دانشگاه صنعتی امیرکبیر و اصفهان است. آزمایشگاه پردازش موازی و شبکهای دانشگاه کردستان نیز با مرکز امیرکبیر که پیشگام عرصه ابررایانه در ایران است همکاری میکند.
این دو جایگاه فرصتی است برای اینکه بتوان بیشازپیش حضور خود را در سطح بینالملل پررنگ کرد. مرکز سوپر کامپیوتر دانشگاه کردستان نیز در تلاش است که همواره سطح خدمات و ظرفیت خود را جهت بهرهگیری اقشار مختلف ارتقا بخشد.
← مرکز محاسبات سریع شبیهسازان امیرکبیر →
معرفی مرکز محاسبات سریع دانشگاه کردستان
تصمیمگیری در خصوص راهاندازی مرکز محاسبات در دانشگاه کردستان در سال 1396 به همت ریاست محترم وقت دانشگاه بود. مدل محاسباتی مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان ابری در نظر گرفته شده است. بر اساس این مدل دسترسی به منابع محاسباتی، برنامههای کاربردی، منابع ذخیرهسازی از راه دور امکانپذیر است و از درگیری افراد با سیستمهای مدیریتی و پیادهسازی جلوگیری میشود. از مزیتهای مرکز پردازش ابری دانشگاه کردستان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پایین آمدن بخش قابلتوجهی از هزینههای سختافزاری
- استفاده هر چه درستتر از منابع
- پایین آوردن هزینههای نگهداری و بهروزرسانی
- دسترسی فراگیر به سامانه پردازش سریع hpc دانشگاه کردستان.
مرکز پردازش سریع دانشگاه کردستان در حال حاضر شامل 8 پردازنده 16 هستهای با 512 گیگابایت حافظه اصلی و 10 ترابایت حافظه ذخیرهسازی است.
دانشگاه کردستان
تعرفه خدمات رایانهای دانشگاه کردستان
استفاده از ابررایانهها هر روز گسترش مییابد و نیاز به آن باتوجه به سرعت رشد دنیا بیشتر و بیشتر میشود. امکان اجاره سیستم پردازش موازی و سریع دانشگاه کردستان فرصتی است برای افراد که بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند. این مرکز به اعضای هیئتعلمی، دانشجویان و پژوهشگران در سطح دانشگاه خدمات ارائه میدهد. نرخ تعرفه خدمات در ادامه آورده شده است.
تعرفه ارائه خدمات بهصورت ساعتی به ریال | ||
یک گیگابایت دیسک | یک گیگابایت حافظه رم | یک هسته پردازشی |
18 | 240 | 290 |
سخن پایانی
مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان واقع در سنندج یک فرصت تحقیقاتی پژوهشی مناسب برای پژوهشگران منطقه غرب کشور است. درصورتیکه در محدوده غربی کشور ساکن هستید، میتوانید از مرکز محاسبات سریع دانشگاه کردستان بهره کافی را ببرید. گستردگی خدمات ابررایانه در پهنه جغرافیایی ایران موجب رشد و شکوفایی بیشتر استعدادها خواهد شد.
آزمایشگاه پردازش موازی و شبکهای دانشگاه کردستان امکان اجاره سیستم را برای افرادی که تمایل به استفاده از ابررایانه دارند فراهم آورده است. سامانه پردازش سریع HPC دانشگاه کردستان جهت اینکه بتواند یک مرکز قدرتمند درخور پژوهشگران فراهم آورد از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است و همواره در کنار افراد توانمند علمی قرار میگیرد. درصورتیکه نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و اجاره سیستم پردازش موازی و سریع دانشگاه کردستان را دارید میتوانید از طریق سایت شبیهسازان امیرکبیر اقدام کنید.
سؤالات متداول
در این بخش سعی شده است به چند مورد از سؤالات پرتکرار مخاطبان در خصوص ابررایانه پاسخ داده شود. پاسخها کلیدی و مختصر هستند و شرح مفصل آنها را بایستی یا از طریق همین مقاله و یا با بهرهگیری از مشاورههای کارشناسی شرکت شبیهسازان کسب کرد.
قدرتمندترین ابررایانه جهان متعلق به کجاست؟
ابررایانه فوگاکو ژاپن در سال 2020 جایگاه اول ابررایانه در جهان را به دست آورده است و همچنان صاحب جایگاه است. در این فاصله زمانی ابررایانههای دیگری ساخته شدند، ولی نتوانستند با ابررایانه ژاپن رقابت کنند.
چه کشوری پیشرو در زمینه ابررایانه سازی است؟
طبق فهرست top 500 چین با 188 ابررایانه جزو کشورهای پیشرو در ساخت ابررایانه است. رتبه بعدی مربوط به ایالاتمتحده آمریکا با 122 ابررایانه ثبت شده است. این آمار بر اساس تعداد است و ارتباطی با کیفیت ندارد.
اولین ابررایانه ایرانی در چه سالی ساخته شد؟
ایران اولین گام در زمینه ابررایانه را در سال 1380 توسط مرکز تحقیقات پردازشهای فوقسریع دانشگاه صنعتی امیرکبیر برداشت.
← اجاره ابر رایانه →
کلمات کلیدی:
مرکز پردازش ابری دانشگاه کردستان، مرکز سوپر کامپیوتر دانشگاه کردستان، مرکز پردازش سریع دانشگاه کردستان، سامانه پردازش سریع HPC دانشگاه کردستان، مرکز محاسبات سریع دانشگاه کردستان، سرور محاسباتی دانشگاه کردستان، آزمایشگاه پردازش موازی و شبکهای دانشگاه کردستان، اجاره سیستم پردازش موازی و سریع دانشگاه کردستان
مر کز محاسبات شبیه سازان امیرکبیر
نحوه درخواست اجاره کامپیوتر محاسباتی
شماره تماس:✔️ 09021145350 ✔️ 02188769296
آدرس: تهران خیابان ولیعصر(ع)،دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه منفی یک، مرکز نوآوری، گروه شبیهسازان امیرکبیر
لیست اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی
اجاره ابر رایانه
با توجه به تمامی مزایایی که استفاده از ابر رایانهها برای شما ایجاد میکند، باید بدانید که تهیه یک ابر رایانه برای شرکت یا سازمان خودتان، امری ساده نیست. خرید یک ابر رایانه مانند خرید یک رایانه معمولی نبوده و هزینهها و سختیهای خاص خودش را دارد. از سوی دیگر نگهداری و تعمیر ابر رایانهها نیازمند دانش تخصصی و پرداخت هزینههای سنگینی است. مشکلاتی که باعث میشود بسیاری از افراد از خیر استفاده از ابر رایانهها بگذرند.
اما صبر کنید، همیشه راهی هست! در این میان شرکتهای زیادی هستند که برای پیشبرد اهداف سایر سازمانها، دست به کرایه ابر رایانه میزنند. بدین صورت شما بهجای اینکه برای انجام پژوهشها و پردازش اطلاعات خودتان بخواهید یک ابر رایانه بخرید، میتوانید با هزینههای بسیار کمتری دست به اجاره ابر رایانه بزنید. شرکت شبیهسازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکتهایی است که به کمک آن میتوانید یک ابر رایانه کرایه کنید!
اجاره یک ابر رایانه از شبیهسازان امیرکبیر
شبیهسازان امیرکبیر یکی از پیشروترین شرکتهای خدمات شبیهسازی بوده که ابر رایانههای خود را با قیمتهای بسیار کمتری نسبت به سایر رقبا در اختیار سازمانها، افراد و نهادهای مختلف قرار میدهد. برای کرایه یک ابر رایانه کافی است تا با مشاورین شبیهسازان امیرکبیر تماس بگیرید تا بهصورت کامل شما را در این امر راهنمایی کنند.( gpu جی پی یو)
ابر رایانه های جهان
جدول زمانی ابررایانهها ساخته شده در جهان
اینجا جدولی از سریعترین ابررایانههای رکورددار همه منظورهٔ موجود در دنیا با سال کسب رکوردشان را میبینید. منبع عناوینی که سال ثبتشان قبل از سال ۱۹۹۳ است مختلف است اما برای عناوین بعد از سال ۱۹۹۳ از فهرست پانصد کامپیوتر برتر دنیا استفاده کردهایم.
چرا باید از شبیهسازان امیرکبیر استفاده کرد؟
شبیهسازان امیرکبیر مفتخر است که با نازلترین قیمتها، انواع خدمات تخصصی شبیهسازی و پردازشی را در اختیار مشتریانش قرار میدهد. از سوی دیگر سرعت بسیار بالای سیستمهای این شرکت، اجاره انواع مختلف سیستمهای رایانهای و ابر رایانهای، سیستمهای رایانش ابری، سرورهای محاسباتی و پردازش مجازی و… تنها بخشی از خدمات این شرکت است.
همچنین شما میتوانید از خدمات پس از فروش شبیهسازان امیرکبیر استفاده کنید و در صورت بروز هرگونه مشکل و یا ایجاد هر نمونه سوالی، میتوانید با پشتیبانی این شرکت در ارتباط باشید.
نتیجهگیری
قدرت و سرعت ابر رایانههای به قدری بالا بوده که انجام محاسبات و پردازش اطلاعاتی که امکان انجام آن با سیستمهای معمولی وجود ندارد را در کسری از ثانیه انجام خواهد داد. از اینرو شرکتها و سازمانهای بسیار زیادی که نیازمند انجام چنین پردازشهایی هستند، به استفاده و اجاره ابر رایانه روی میآورند. شرکت شبیهسازان امیرکبیر یکی از بهترین شرکتها در زمینه کرایه انواع ابر رایانهها بوده که آماده خدمترسانی به شما عزیزان است.
مطالب مرتبط
مرکز ابر رایانه دانشگاه فردوسی مشهد
مرکز ابررایانه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
مرکز ابر رایانه دانشگاه حکیم سبزواری
مرکز ابررایانه دانشگاه کردستان
مرکز ابر رایانه دانشگاه صنعتی شاهرود
مرکز ابررایانه دانشگاه صنعتی اصفهان
مرکز ابر رایانه دانشگاه شهید چمران اهواز
مرکز ابر رایانه دانشگاه بین المللی امام خمینی
مرکز ابر رایانه دانشگاه ارومیه
مرکز ابر رایانه دانشگاه علم و صنعت
سیستم های موازی – هوش شبیه سازی
قدرتمندترین ابر رایانه های جهان
سرعت پردازنده چگونه محاسبه می شود
سرعت پردازنده چیست و چرا اهمیت دارد
چه-کامپیوتری برای پایتون مناسب است
درباره اجاره سرور محسباتی چه باید بدانیم؟
حداقل سیستم مورد نیاز برای گوسین
سیستم مورد نیاز برای لمپس lamps
حداقل سیستم مورد نیاز برای شبیه سازی FEM
حداقل سیستم مورد نیاز برای comsol کامسول
سیستم مورد نیاز برای انسیس ansys
کامپیوتر قوی برای نرم افزار اباکوس abaqus ✔️
پردازش موازی و پایگاه های داده موازی
سیستم پردازش سنگین و تأخیر کم در شبکههای حسگر بیسیم
اجاره کامپیوترهای قدرتمند محاسباتی
آشنایی با کامپیوتر محاسباتی قوی
روش آسانسازی پردازش داده با استفاده از عملیات محاسبات سنگین
تدوینی بهصرفهتر با اجاره کامپیوتر تدوین
معرفی 6 کارت گرافیک برتر برای رندر