انجام پروژه اس دبلیو آی پرولوگ SWI Prolog
انجام پروژه اس دبلیو آی پرولوگ – انجام پروژه SWI Prolog – انجام مدل سازی با نرم افزار SWI Prolog – انجام پروژه با نرم افزار اس دبلیو آی پرولوگ – انجام مدل سازی با نرم افزار اس دبلیو آی پرولوگ – انجام پروژه با نرم افزار SWI Prolog
اگه دنبال جایی میگردین که پروژههای کاری و دانشجویی نرم افزار SWI Prolog خودتون رو بدون دغدغه و با قیمتی مناسب بهش بسپارید، جای درستی اومدید!
در اینجا می توانید پروژه نرم افزار SWI Prolog خود را به ما بسپارید و خیالتان از بابت همه چیز راحت باشد.
جهت مشاوره و انجام پروژههای شبیهسازی با نرم افزار SWI Prolog میتوانید درخواست انجام پروژههای SWI Prolog خود را به کمک آیکون سبز رنگ تماس واتساپ در کنار پایین صفحه ارسال نمایید تا پس از بررسیهای لازم، در زمان کوتاهی قیمت و زمان انجام پروژه به شما اطلاع داده شود.
چرا شبیه سازان امیرکبیر
این مجموعه به همکاری مرکز فناوری دانشگاه امیرکبیر در دانشگاه امیرکبیر مشغول به فعالیت می باشد. هسته فناوری این مجموعه به کمک تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر فعالیت می نماید. بهترین قیمت ها و متخصصان در زمینه شبیه سازی اس دبلیو آی پرولوگ SWI Prolog را می توانید از این مجموعه درخواست نمایید. در صورت درخواست انجام پروژه و یا درخواست اجاره کامپیوتر سرور محاسباتی قدرتمند به آدرس ذیل واقع در دانشگاه با هماهنگی قبلی حضور بهم رسانید و یا اینکه با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید
هشدار
تعدادی از سایت ها با نام جعلی دانشگاه های معتبر همانند دانشگاه شریف، اقدام به اخذ پروژه می نمایند و پروژه ای تحویل نمی دهند و پول افراد را به یغما می برند. جهت جلوگیری از این امر، بهتر است پول خود را تنها به سازمان ها و شرکت های معتبر که مکان مشخصی دارند، واگذار نمایید. در این راستا لازم به ذکر است که شبیه سازان امیرکبیر در دانشگاه امیرکبیر مستقر است و درخواست کنندگان می توانند با هماهنگی قبلی، به صورت حضوری جهت سفارش پروژه حضور بهم رسانند.
آدرس: تهران خیابان ولیعصر(ع)،دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه منفی یک، مرکز نوآوری، گروه شبیهسازان امیرکبیر
تلفن 02188769296
پیامک 09022113687
Shabihsazanak@gmail.com
SWI Prolog چیست
SWI-Prolog یک اجرای رایگان از زبان برنامه نویسی Prolog است ، که معمولاً برای آموزش و برنامه های وب معنایی استفاده می شود. این مجموعه دارای مجموعه ای غنی از ویژگی ها ، کتابخانه ها برای برنامه نویسی منطق محدودیت ، پخش چند منظوره ، تست واحد ، رابط کاربری گرافیکی ، رابط در جاوا ، ODBC و دیگران ، برنامه نویسی با سواد ، یک وب سرور ، SGML ، RDF ، RDFS ، ابزارهای توسعه دهنده (از جمله IDE با یک اشکال زدایی GUI و نمایه GUI) ، و اسناد گسترده.
SWI-Prolog بر روی سیستم عامل های یونیکس ، ویندوز ، مکینتاش و لینوکس اجرا می شود.
SWI-Prolog از سال 1987 تحت توسعه مداوم است. نویسنده اصلی آن Jan Wielemaker است.
نام SWI از Sociaal-Wetenschappelijke Informatica (“انفورماتیک علوم اجتماعی”) گرفته شده است ، نام سابق این گروه در دانشگاه آمستردام ، جایی که ویلیماکر در آن مشغول به کار است. نام این گروه به HCS (Human-Computer Studies) تغییر یافته است.
چارچوب وب
SWI-Prolog با چارچوب وب مبتنی بر دستورات بند قطعی نصب می کند.
محاسبات توزیع شده
سوالات SWI-Prolog ممکن است از طریق سیستم Pengines بر روی چندین سرور و صفحه وب توزیع شود.
XPCE
XPCE یک مستقل از پلت فرم شی گرا است ابزار GUI برای SWI-Prolog ، Lisp و سایر زبان های تعاملی و پویا تایپ شده است. اگرچه XPCE به صورت مستقل از زبان طراحی شده بود ، اما بیشتر محبوب Prolog بود. مجموعه ابزار گرافیکی XPCE به همراه SWI-Prolog در سال 1987 آغاز شد.
این برنامه از دکمه ها ، منوها ، لغزنده ها ، زبانه ها و سایر ابزارک های اصلی GUI پشتیبانی می کند. XPCE برای همه سیستم عامل های پشتیبانی شده توسط SWI-Prolog در دسترس است.
PceEmacs
PceEmacs یک ویرایشگر داخلی SWI-Prolog است. PceEmacs یک کلون Emacs است که در Prolog (و XPCE) پیاده سازی شده است. این پشتیبانی از تورفتگی مناسب ، برجسته سازی نحو ، بررسی کامل نحو با فراخوان تجزیه کننده SWI-Prolog ، هشدار برای متغیرهای singleton و یافتن تعاریف محمدی بر اساس اطلاعات منبع از پایگاه داده Prolog است.
رابط بین Java و Prolog (JPL)
JPL یک رابط دو طرفه بین جاوا و Prolog است. به SWI-Prolog و Java SDK نیاز دارد. به عنوان بخشی از SWI-Prolog نصب شده است.
کتابخانه های برنامه نویسی منطق محدودیت (CLP)
عملکرد برنامه نویسی منطق محدودیت در اواخر عمر SWI-Prolog بسیار دیر به وجود آمد ، زیرا فاقد پشتیبانی اساسی بود. این تغییر در اوایل سال 2004 ، هنگامی که متغیرهای نسبت داده شده به زبان اضافه شدند. کتابخانه لوون CHR سپس اولین کتابخانه CLP بود که به SWI-Prolog منتقل شد. ما از كتابخانه INCLP (R) SWI-Prolog یاد می كنیم (د كونینك و همكاران 2006) كه محدودیت های غیر خطی نسبت به واقعیت ها را فراهم می كند و در بالای CHR پیاده سازی شده است. بعداً یک بندر از کتابخانه CLP (QR) مسیحی هولزبورو و یک حل کننده محدود دامنه CLP (FD) آمد. سرانجام ، یک حلال بولی CLP (B) اضافه شد.
با تشکر از بچه های دانشگاه امیرکبیر که چنین بستری را فراهم کردند.
موفق و سربلند باشید…