☀️ پردازش سریع✔️دانشگاه امیرکبیر ✔️

Rate this post


در خواست ابر رایانه شبیه سازان امیرکبیر

پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر ، یک سامانه مرکز محاسبات سنگین (HPC) و سیستم محاسباتی عظیم با کارایی بالاست که در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICTC) دانشگاه امیرکبیر واقع شده است. این سیستم دارای بیش از 1000 گره محاسباتی می‌باشد که توسط یک شبکه پر سرعت به یکدیگر متصل شده‌اند.

کلمات کلیدی مرتبط: پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر ، مرکز مرکز محاسبات سنگین دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر ، خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

تعرفه خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

تعرفه خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر بر اساس عواملی مانند نوع پردازنده، مقدار حافظه، زمان استفاده و سایر امکانات مورد نیاز کاربر محاسبه می‌شود.

نحوه سفارش پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

برای سفارش پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر ، ابتدا باید به سایت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه امیرکبیر مراجعه و ثبت نام کنید. پس از ثبت نام، با مراجعه به سامانه HPC دانشگاه، می‌توانید درخواست خود را برای استفاده از مرکز محاسبات سنگین ثبت نمایید. پس از ثبت درخواست، کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه امیرکبیر درخواست شما را بررسی و در صورت تایید، اعتبار لازم را به حساب کاربری شما در سامانه HPC واریز خواهند کرد. با دریافت اعتبار، می‌توانید از خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر استفاده کنید. برای این کار، می‌بایست نرم‌افزار مدیریت مرکز محاسبات سنگین (HPC Manager) را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید. با استفاده از این نرم‌افزار، می‌توانید به مرکز محاسبات سنگین متصل شوید و پروژه یا تحقیقات خود را اجرا نمایید.

مزایای استفاده از سرورهای محاسباتی دانشگاه امیرکبیر

برخی از محاسبات به قدری پیچیده هستند که نمی‌توان برای پردازش آن‌ها از کامپیوترهای معمولی استفاده کرد. موسسات علمی و پژوهشی برای شبیه‌سازی آزمایشات خود و پردازش اطلاعات از ابر کامپیوترها استفاده می‌کنند. این تجهیزات از هزاران واحد پردازش تشکیل شده‌اند و توانایایی پردازش پیچیده‌ترین داده‌ها را دارند. از معمول‌ترین کاربردهای مرکز محاسبات سنگین‌ها، می‌توان به مسائل فیزیک کوانتوم، پیش‌بینی هواشناسی، مدل‌سازی مولکولی، شبیه‌سازی هواپیما، شبیه‌سازی انفجار سلاح‌های هسته‌ای و… اشاره کرد.

شبیه‌سازی آزمایشات و پردازش داده‌های پیچیده، تنها با استفاده از ابر کامپیوترها امکانپذیر است.

خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر به طور اختصار شامل موارد زیر می‌شود.

ماشین مجازی کارا

ماشین مجازی کارا یک سرویس ابری ارائه شده توسط پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر است که به کاربران امکان می‌دهد یک ماشین مجازی با دسترسی کامل مدیر در اختیار داشته باشند. این ماشین مجازی می‌تواند برای انجام طیف وسیعی از کارها از جمله پردازش داده‌های سنگین، توسعه نرم‌افزار، انجام محاسبات علمی و مهندسی مورد استفاده قرار گیرد.

کاربردها

  • پردازش داده‌های سنگین
  • انجام محاسبات علمی و مهندسی
  • توسعه نرم‌افزار
  • شبیه‌سازی
  • هوش مصنوعی
  • یادگیری ماشین

ویژگی‌های ماشین مجازی کارا

  • دسترسی کامل مدیر: کاربر، کنترل کاملی بر ماشین مجازی خود دارد و می‌تواند هرگونه تغییری در سیستم‌عامل، نرم‌افزارها و تنظیمات آن ایجاد کند.
  • انتخاب سیستم‌عامل: کاربر می‌تواند بر اساس نیاز خود یکی از سیستم‌عامل‌های ویندوز، لینوکس و یونیکس، را انتخاب نماید.
  • قابلیت نصب نرم‌افزارها: در صورت نیاز کاربر می‌تواند نرم‌افزارهای خود را بر روی ماشین مجازی نصب کند.
  • دسترسی از راه دور: ماشین مجازی در هر نقطه از جهان در دسترس است و محدودیت جغرافیایی ندارد.
  • ثبت سفارش بر اساس نیازمندی منابع: کاربر می‌تواند بر اساس نیاز خود، تعداد هسته‌های پردازشی، میزان حافظه اصلی و نوع کارت گرافیکی را انتخاب کند.

ماشین مجازی کارا می‌تواند برای پردازش داده‌های سنگین، توسعه نرم‌افزار، انجام محاسبات علمی مورد استفاده قرار گیرد.

شرایط و ضوابط استفاده

  • حداقل زمان سفارش برای ماشین مجازی کارا 3 روز است.
  • زمان آماده‌سازی ماشین مجازی کارا بین 4 تا 10 ساعت است.
  • سرعت اینترنت ارائه شده بر روی ماشین مجازی کارا 8 مگابیت بر ثانیه است.
  • داده‌های ماشین مجازی کارا حداکثر تا 2 روز پس از اتمام سرویس در دسترس خواهد بود.
  • در صورت قطعی سرویس از سوی مرکز مرکز محاسبات سنگین، زمان سرویس به کاربر تعلق می‌گیرد.

خدمات مبتنی بر کلاستر پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

مرکز مرکز محاسبات سنگین دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، بستری یکپارچه مبتنی بر کلاستر پردازشی بر اساس سیستم‌عامل لینوکس را برای سرویس‌دهی به کاربران فراهم نموده‌ است. این خدمات گزینه مناسبی برای کاربرانی هستند که به منابع پردازشی با هزینه‌های پایین و انعطاف‌پذیری بالا نیاز دارند.

  • ارسال کار پردازشی: کاربران می‌توانند از طریق پرتال به صورت برخط، حساب کاربری ایجاد کرده و کارهای خود را برای اجرا به زمانبند کلاستر ارسال نمایند.
  • نحوه اجرای کارهای پردازشی: کارهای پردازشی ارسالی بر اساس زمان درخواست، به صورت اولویت‌بندی اول درخواست – اول اجرا، اجرا می‌گردند. بدیهی است که در بازه‌های زمانی خاص، امکان تشکیل صف برای اجرای کارها وجود دارد.

مزایای خدمات مبتنی بر کلاستر پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

  • هزینه‌ی پایین: هزینه‌های استفاده از خدمات مبتنی بر کلاستر پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر نسبت به سایر روش‌های دسترسی به منابع پردازشی، پایین‌تر است.
  • دسترسی آسان: کاربران می‌توانند از طریق پرتال به صورت برخط، اکانت خود را ساخته و کارهای خود را به زمانبند کلاستر ارسال نمایند.
  • انعطاف‌پذیری بالا: کاربران می‌توانند با توجه به نیاز خود، منابع پردازشی مورد نیاز را درخواست دهند.

کلاستر پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر نسبت به سایر روش‌های دسترسی به منابع پردازشی، هزینه پایین‌تری دارد.

خدمات داده پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر

مرکز خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر مجموعه‌ای از داده‌های گردآوری‌شده در حوزه هوش مصنوعی را به صورت رایگان در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. این داده‌ها شامل طیف وسیعی از داده‌های تصویری، صوتی، متنی و… هستند. از این داده‌ها در زمینه‌های مختلف هوش مصنوعی از جمله یادگیری ماشین، پردازش زبان طبیعی، بینایی ماشین و یادگیری عمیق استفاده می‌شود. به عنوان مثال، می‌توان از این داده‌ها برای آموزش مدل‌های تشخیص چهره، ترجمه ماشینی، تشخیص اشیا و تشخیص بیماری‌ها استفاده کرد.

خدمات داده پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر منبع ارزشمندی برای دانشجویان، پژوهشگران و استادان است و می‌تواند به انجام تحقیقات و پروژه‌های هوش مصنوعی کمک کند. این خدمات با ارائه طیف وسیعی از داده‌های با کیفیت بالا و دسترسی آسان، امکان انجام تحقیقات و توسعه‌های نوآورانه در حوزه هوش مصنوعی را فراهم می‌کند.

خدمات پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر گزینه مناسبی برای کاربرانی هستند که به منابع پردازشی با هزینه‌ی پایین نیاز دارند.

خدمت هم‌پژوهی امیرکبیر (Colab)

خدمت هم‌پژوهی پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر یا Colab یک سرویس مرکز محاسبات سنگین آنلاین قدرتمند است که می‌تواند برای طیف گسترده‌ای از کاربردها از جمله یادگیری ماشین، پردازش تصویر و پردازش داده استفاده شود. این سرویس با ارائه امکاناتی نظیر اجرای کدها به‌صورت آنلاین، پشتیبانی از پردازنده و پردازشگر گرافیکی، فراخوانی و ارسال کدها از گیت هاب و گوگل درایو و اجرای کدها در پس‌زمینه، دسترسی آسان و سریع و… را برای کاربران فراهم می‌آورد. این سرویس به کاربران کمک می‌کند تا کدهای خود را به‌صورت آنلاین نوشته و اجرا نمایند. کولب از پردازنده و پردازشگر گرافیکی برای پردازش کدهای کاربران استفاده می‌کند. همچنین، می‌تواند کدها را از گیت هاب و گوگل درایو فراخوانی یا به آن‌ها ارسال نماید.

کولب پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر در دو نسخه رایگان و پرو ارائه می‌شود. در نسخه رایگان، دسترسی کاربران به منابع محدودتر است. این منابع شامل پردازنده، حافظه اصلی، دیسک و پردازنده گرافیکی می‌شوند. در نسخه پرو، کاربران به منابع بیشتری دسترسی دارند.

  • امکان اجرای کدها به‌صورت آنلاین: کاربران می‌توانند بدون نیاز به نصب نرم‌افزارهای خاص، کدهای خود را به‌صورت آنلاین نوشته و اجرا نمایند.
  • پشتیبانی از پردازنده و پردازشگر گرافیکی: کولب از چندین پردازنده منطقی و گرافیکی برای پردازش کدهای کاربران استفاده می‌کند. این قابلیت امکان اجرای کدهای سنگین و پیچیده را فراهم می‌سازد. استفاده از پردازشگر گرافیکی، سرعت اجرای کدها را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.
  • امکان فراخوانی و ارسال کدها از گیت هاب و گوگل درایو: کولب می‌تواند کدها را از گیت هاب و گوگل درایو فراخوانی یا به آن‌ها ارسال نماید.
  • امکان اجرای کدها در پس‌زمینه: در نسخه پرو کولب، امکان اجرای کدها در پس‌زمینه فراهم شده است. این قابلیت امکان اجرای کدها بدون نیاز به حضور مداوم کاربر را فراهم می‌کند.

ثبت سفارش نسخه پرو

برای ثبت سفارش نسخه پرو، ابتدا می‌بایست یک حساب کاربری در قسمت ماشین مجازی کارا ایجاد و فعال کنید و پس از ورود، در قسمت ثبت سفارش، نوع سیستم‌عامل کولب و سایر سخت‌افزارهای مدنظر را انتخاب نمایید. اطلاعات ورود پس از آماده‌سازی در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.

در نسخه کولب پردازش موازی دانشگاه امیرکبیر پرو، کاربران به منابع بیشتری دسترسی دارند.


در خواست ابر رایانه شبیه سازان امیرکبیر

مطالب مرتبط:

پردازش سریع

3 پاسخ
  1. Extended Opportunity
    Extended Opportunity گفته:

    Hey Guys,

    Warning: From February 2024, all existing email autoresponders will become obsolete!

    In fact, if you want to send marketing emails, promotional emails, or any other sort of emails starting in February 2024, you’ll need to comply with Gmail’s and Yahoo’s draconic new directives.

    They require regular marketers like you and I to setup complex code on sending domains… and existing autoresponders like Aweber and GetResponse are not helping: they’re requesting you do all the work, and their training is filled with complex instructions and flowcharts…

    How would you like to send unlimited emails at the push of a button all with done-for-you DMARC, DKIM, SPF, custom IPs and dedicated SMTP sending servers?

    What I mean by all of that tech talk above, is that with ProfitMarc, we give you pre-set, pre-configured, DONE-FOR-YOU email sending addresses you can just load up and mail straight away.

    We don’t even have any “setup tutorials” like other autoresponders either, because guess what: we already did all the setup for you!

    All of our built-in sending addresses and servers are already pre-warmed with Gmail and Yahoo and they’re loving us: 99% inbox rate is the average!

    ⇒ Grab your copy here! ⇒ https://ext-opp.com/ProfitMarc

    پاسخ
  2. Extended Opportunity
    Extended Opportunity گفته:

    He Got 256,354 Free Views With AI…

    Can you believe it?

    People spend thousands of dollars to get that kind of result…

    My friend Kundan just did it for free…

    He only used his new app… AI ScreenSnap…

    It’s the world’s first AI app that can generate videos with the power of Video-Exclusive AI Engine…

    That can edit, record, and generate videos with just a few clicks… with zero experience…

    Click here now and watch AI ScreenSnap in action https://ext-opp.com/AIScreenSnap

    پاسخ
  3. Extended Opportunity
    Extended Opportunity گفته:

    He Got 256,354 Free Views With AI…

    Can you believe it?

    People spend thousands of dollars to get that kind of result…

    My friend Kundan just did it for free…

    He only used his new app… AI ScreenSnap…

    It’s the world’s first AI app that can generate videos with the power of Video-Exclusive AI Engine…

    That can edit, record, and generate videos with just a few clicks… with zero experience…

    Click here now and watch AI ScreenSnap in action https://ext-opp.com/AIScreenSnap

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *