شبیه سازان امیرکبیر

انجام پروژه سی اس تی استودیو سوایت CST Studio Suite

انجام پروژه سی اس تی استودیو سوایت – انجام پروژه CST Studio Suite – انجام مدل سازی با نرم افزار CST Studio Suite –  انجام پروژه با نرم افزار سی اس تی استودیو سوایت – انجام مدل سازی با نرم افزار سی اس تی استودیو سوایت – انجام پروژه با نرم افزار CST Studio Suite


اگه دنبال جایی میگردین که پروژه‌های کاری و دانشجویی نرم افزار CST Studio Suite خودتون رو بدون دغدغه و با قیمتی مناسب بهش بسپارید، جای درستی اومدید!

در اینجا می توانید پروژه نرم افزار CST Studio Suite خود را به ما بسپارید و خیالتان از بابت همه چیز راحت باشد.

جهت مشاوره و انجام پروژه‌های شبیه‌سازی با نرم افزار CST Studio Suite  می‌توانید درخواست انجام پروژه‌های CST Studio Suite خود را به کمک آیکون سبز رنگ تماس واتساپ در کنار پایین صفحه  ارسال نمایید تا پس از بررسی‌های لازم، در زمان کوتاهی قیمت و زمان انجام پروژه به شما اطلاع داده شود.

انجام پروژه سی اس تی CST

چرا شبیه سازان امیرکبیر

این مجموعه به همکاری مرکز فناوری دانشگاه امیرکبیر در دانشگاه امیرکبیر مشغول به فعالیت می باشد.  هسته فناوری این مجموعه به کمک تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر فعالیت می نماید. بهترین قیمت ها و متخصصان در زمینه شبیه سازی سی اس تی استودیو سوایت CST Studio Suite را می توانید از این مجموعه درخواست نمایید. در صورت درخواست انجام پروژه و یا درخواست اجاره کامپیوتر سرور محاسباتی قدرتمند   به آدرس ذیل واقع در دانشگاه با هماهنگی قبلی حضور بهم رسانید و یا اینکه با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید



هشدار 

تعدادی از سایت ها با نام جعلی دانشگاه های معتبر همانند دانشگاه شریف،  اقدام به اخذ پروژه می نمایند و پروژه ای تحویل نمی دهند و پول افراد را به یغما می برند.  جهت جلوگیری از این امر، بهتر است پول خود را تنها به سازمان ها و شرکت های معتبر که مکان مشخصی دارند، واگذار نمایید. در این راستا لازم به ذکر است که شبیه سازان امیرکبیر در دانشگاه امیرکبیر مستقر است و درخواست کنندگان می توانند با هماهنگی قبلی، به صورت حضوری جهت سفارش پروژه حضور بهم رسانند.

شبیه سازان دانشگاه امیرکبیر

آدرس: تهران خیابان ولیعصر(ع)،دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه منفی یک،  مرکز نوآوری، گروه شبیه‌سازان امیرکبیر

تلفن 02188769296

پیامک 09022113687

Shabihsazanak@gmail.com



CST Studio Suite یک ابزار الکترومغناطیسی محاسباتی است که توسط Dassault Systèmes Simulia ساخته شده است. این شامل چندین روش شبیه سازی مختلف ، از جمله روش ادغام محدود (FIT) ، روش المان محدود (FEM) ، ماتریس خط انتقال (TLM) ، روش چند مرحله ای سریع چند مرحله ای (MLFMM) و ذرات درون سلول (PIC) ، و همچنین حل کننده های چند فیزیک برای حوزه های دیگر فیزیک با پیوند به الکترومغناطیس.

سلف CST Studio Suite ، MAFIA (“حل معادلات ماکسول با الگوریتم یکپارچه سازی محدود”) ، توسط CST ، یک اسپین آف دانشگاه از TU Darmstadt که در سال 1992 تاسیس شده بود برای فروش تجاری روش FIT که ابتدا در سال 1977 ابداع شد فروخته شد. توماس ویلند.  اگرچه این نرم افزار در ابتدا برای آزمایشگاه های شتاب دهنده ذرات توسعه داده شد ، در مهندسی مایکروویو کاربرد پیدا کرد ، بنابراین FIT در سال 1998 در استودیوی مایکروویو CST (CST MWS) اجرا شد ، که در سال 2005 به CST Studio Suite تبدیل شد.  CST در سال 2016 توسط Dassault Systèmes به دست آمد و از آن زمان CST Studio Suite محصولی از Simulia است.

دامنه زمان FIT از یک تکنیک مشبک اختصاصی به نام تقریب مرز کامل (PBA) برای نشان دادن سطوح خمیده در یک شبکه شش ضلعی استفاده می کند ، و همچنین یک حل کننده FEM دامنه فرکانس نیز وجود دارد.  روش های دیگر شامل MLFMM و حلال های اشعه مرزی تیراندازی مرزی است. همچنین حلالهای چند فیزیکی مانند PIC ، ویکفیلد ، مکانیک حرارتی و ساختاری وجود دارد.

ابزارهای طراحی رایانه (CAD) و موتور هندسه سه بعدی در CST Studio Suite بر اساس هسته ACIS است. شتاب سخت افزار توسط GPU های Nvidia و Intel Xeon Phi ارائه شده است.

به عنوان یک ابزار طراحی الکترومغناطیسی ، CST Studio Suite اکثراً در صنایعی از جمله ارتباطات از راه دور ، دفاع ، خودرو ، هوافضا ، الکترونیک و تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.  یکی از برنامه های CST Studio Suite طراحی و قرار دادن آنتن ها و سایر اجزای فرکانس رادیویی است.  سیستم های آنتن موجود در مدار سیاره ای BepiColombo Mercury Planetary با استفاده از CST Studio Suite برای بررسی الگوی تابش و تداخلات الکترومغناطیسی احتمالی آنها توسعه یافتند.

سازگاری الکترومغناطیسی (EMC) – تجزیه و تحلیل و کاهش تداخلات و اثرات زیست محیطی الکترومغناطیسی – کاربرد دیگری است ، زیرا شبیه سازی اجازه می دهد تا موضوعات بالقوه در مراحل طراحی زودتر شناسایی شود تا اینکه آزمایش فیزیکی به تنهایی امکان پذیر باشد.  به طور مشابه ، CST Studio Suite همچنین برای تجزیه و تحلیل یکپارچگی سیگنال – کیفیت انتقال سیگنال برقی – روی تخته های مدار چاپی و سایر الکترونیک ها استفاده می شود.

سایر زمینه های تحقیقاتی که CST Studio Suite در آن به کار رفته است شامل فیزیک شتاب دهنده ، الکترومغناطیسی بیولوژیکی ، فناوری نانو و مواد متام می باشد.

1 پاسخ
  1. آرمان افتخارنیاکانی
    آرمان افتخارنیاکانی گفته:

    با تشکر از بچه های دانشگاه امیرکبیر که چنین بستری را فراهم کردند.
    موفق و سربلند باشید…

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *