شبیه سازان امیرکبیر

انجام پروژه الکترونیکس ورکبنچ Electronics workbench

انجام پروژه الکترونیکس ورکبنچ – انجام پروژه Electronics workbench – انجام مدل سازی با نرم افزار Electronics workbench –  انجام پروژه با نرم افزار الکترونیکس ورکبنچ – انجام مدل سازی با نرم افزار الکترونیکس ورکبنچ – انجام پروژه با نرم افزار Electronics workbench – انجام پروژه الکترونیکس وورکبنچ – انجام پروژه با نرم افزار الکترونیکس وورکبنچ – انجام مدل سازی با نرم افزار الکترونیکس وورکبنچ


اگه دنبال جایی میگردین که پروژه‌های کاری و دانشجویی نرم افزار Electronics workbench خودتون رو بدون دغدغه و با قیمتی مناسب بهش بسپارید، جای درستی اومدید!

در اینجا می توانید پروژه نرم افزار Electronics workbench خود را به ما بسپارید و خیالتان از بابت همه چیز راحت باشد.

جهت مشاوره و انجام پروژه‌های شبیه‌سازی با نرم افزار Electronics workbench  می‌توانید درخواست انجام پروژه‌های Electronics workbench خود را به کمک آیکون سبز رنگ تماس واتساپ در کنار پایین صفحه  ارسال نمایید تا پس از بررسی‌های لازم، در زمان کوتاهی قیمت و زمان انجام پروژه به شما اطلاع داده شود.

Electronics Workbench

چرا شبیه سازان امیرکبیر

این مجموعه به همکاری مرکز فناوری دانشگاه امیرکبیر در دانشگاه امیرکبیر مشغول به فعالیت می باشد.  هسته فناوری این مجموعه به کمک تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر فعالیت می نماید. بهترین قیمت ها و متخصصان در زمینه شبیه سازی الکترونیکس ورکبنچ Electronics workbench را می توانید از این مجموعه درخواست نمایید. در صورت درخواست انجام پروژه و یا درخواست اجاره کامپیوتر سرور محاسباتی قدرتمند   به آدرس ذیل واقع در دانشگاه با هماهنگی قبلی حضور بهم رسانید و یا اینکه با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید



هشدار 

تعدادی از سایت ها با نام جعلی دانشگاه های معتبر همانند دانشگاه شریف،  اقدام به اخذ پروژه می نمایند و پروژه ای تحویل نمی دهند و پول افراد را به یغما می برند.  جهت جلوگیری از این امر، بهتر است پول خود را تنها به سازمان ها و شرکت های معتبر که مکان مشخصی دارند، واگذار نمایید. در این راستا لازم به ذکر است که شبیه سازان امیرکبیر در دانشگاه امیرکبیر مستقر است و درخواست کنندگان می توانند با هماهنگی قبلی، به صورت حضوری جهت سفارش پروژه حضور بهم رسانند.

شبیه سازان دانشگاه امیرکبیر

آدرس: تهران خیابان ولیعصر(ع)،دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی مکانیک، طبقه منفی یک،  مرکز نوآوری، گروه شبیه‌سازان امیرکبیر

تلفن 02188769296

پیامک 09022113687

Shabihsazanak@gmail.com



NI Multisim (سابقاً MultiSIM) یک برنامه شبیه سازی شماتیک الکترونیکی است که بخشی از مجموعه برنامه های طراحی مدار ، همراه با NI Ultiboard است. Multisim یکی از معدود برنامه های طراحی مدار برای به کار بردن شبیه سازی نرم افزار مبتنی بر SPICE اصلی برکلی است. Multisim در ابتدا توسط شرکتی به نام Electronics Workbench ساخته شده بود ، که اکنون بخشی از ابزارهای ملی است. Multisim شامل شبیه سازی میکروکنترلر (که قبلاً با نام MultiMCU شناخته می شد) و همچنین ویژگی های واردات و صادرات یکپارچه به نرم افزار طرح مدار چاپی مدار در مجموعه ، NI Ultiboard است.

Multisim به طور گسترده در آکادمی و صنعت برای آموزش مدارها ، طراحی شماتیک الکترونیکی و شبیه سازی SPICE استفاده می شود.

Multisim در ابتدا با نام Electronic Workbench شناخته می شد و توسط شرکتی به نام Interactive Image Technologies ایجاد شده است. در آن زمان عمدتاً به عنوان ابزاری آموزشی برای آموزش تکنسین الکترونیک و برنامه های مهندسی الکترونیک در دانشکده ها و دانشگاه ها مورد استفاده قرار می گرفت. National Instrument این نسخه قدیمی از Multisim را با ویژگی های توسعه یافته برای آموزش الکترونیک حفظ کرده است.

در سال 1999 ، Multisim پس از ادغام شرکت اصلی با Ultimate Technology ، یک شرکت نرم افزاری چیدمان PCB ، با Ultiboard ادغام شد.

در سال 2005 ، فن آوری های تعاملی تصویر توسط گروه ملی ابزارهای الکترونیکی Workbench Group به دست آمد و Multisim به NI Multisim تغییر نام داد.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *